COMBUSTIA UMANA SPONTANA – VIDEO

combustia-umana-spontana

Probabil ca ati auzit de combustia umana spontana. Iata unul dintre ultimele cazuri:

ProTV:

Situatie extraordinar de rara. Primul caz de combustie spontana din istoria Irlandei

Un barbat din Irlanda a ars de viu in propria casa ca urmare a unei combustii spontane se arata in raportul medicilor legisti.

Medicul legist care a studiat cadavrul spune ca este prima data in cariera sa de 25 de ani in care a ajuns la un asemenea verdict.

Michael Faherty, in varsta de 76 de ani, a murit in casa sa din Clareview Park pe 22 decembrie 2010.

Mortile atribuite unei combustii spontane sunt cele in care corpul unei persoane arde fara o sursa externa de foc. De cele mai multe ori, politistii gasesc cadavrul ars fara ca mobilierul din jur sa fie afectat.

In cazul domnului Faherty, doar portiunea din tavan de deasupra sa si podeaua pe care a fost gasit intins au fost afectate de foc.

„Focul a fost investigat in detaliu si singura explicatie ramasa este ca avem de-a face cu un caz de combustie spontana. Aceste cazuri sunt insa la randul lor imposibil de explicat”.

Combustia spontana este pusa de vecinii victimei pe o interventie divina, pe care insa medicii o resping. „Daca aceste combustii spontane ar fi provocate de Dumnezeu, probabil ca am avea mult mai multe cazuri” spune un profesor in patologie.

Nationalisti.ro va pune la dispozitie urmatoarele documentare (primul in 5 parti) :

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile