INCORECT POLITICNOUTATI

Colonel S.R.I. Vasile Zărnescu: Ucraina trebuie desființată

zarnescu2 610x425 1

Etapa postdecembristă a impus un nou slogan: „Cu televizorul ați prostit poporul!“

Premisa

Postul american de televiziune C.N.N. este singurul post acceptat de Comandamentul american al trupelor din Irak să transmită numai acele știri din zona de război aprobate de către respectivul Comandament.

«Pe 17 ianuarie 1991 a debutat în forţă Operaţiunea Furtună în Deşert – primul război transmis în direct la televizor. (…) Războiul din Golf este clipa cea mare pentru reporterul CNN Peter Arnett, care, în ianuarie 1991, era singurul corespondent occidental în măsură să relateze în direct despre bombardamentul american de pe acoperişul hotelului Al Rashid din centrul Bagdadului. „Să lăsăm omenirea să audă cum sună războiul“ – acesta a fost sloganul lui Arnett. După o asurzitoare explozie, care a făcut să se cutremure întreg hotelul, Arnett a spus neînfricat: Mă duc din nou la fereastră“. Reporterul a reuşit să capteze atenţia publicului american şi s-o îndrepte spre cele ce se întâmplau în Golful Persic.

Asta fiindcă pe 2 august 1990, când, la ordinul lui Saddam Hussein, 100.000 de soldaţi au năvălit în învecinatul Kuweit ocupând fulgerător bogatul emirat, opinia publică din S.U.A. abia dacă băgase de seamă. Saddam Hussein şi generalii săi s-au aşteptat ca Administraţia de la Washington şi întreg Occidentul să accepte tacit anexarea Kuweitului de către un aliat al S.U.A. La urma-urmei, Administraţia de la Washington îl sprijinise masiv pe dictatorul din Bagdad, prin livrări de arme şi informaţii secrete, în primul război din Golf, cel irakiano-iranian. Potrivit unui inspector al Naţiunilor Unite, S.U.A. ar fi livrat Irakului inclusiv arme chimice. Deviza americanilor părea să fie la acea vreme: „Saddam este un criminal, dar este criminalul nostru“»[1].

Prima concluzie: C.N.N. este un post de televiziune creat să falsifice complet știrile, să dezinformeze sistematic opina publică, să prezinte „realitatea“ după cum convine intereselor S.U.A.

În urmă cu cîțiva ani, postul Antena 3 relata cu trufie că s-a afiliat la C.N.N., apoi afirma cu nonșalanță că este partener C.N.N., iar acum și-a lungit în coadă sigla: „ANTENA 3-C.N.N.“ Între timp, noi, ascultătorii, ne convinsesem, deja, că 3anteniștii ne „toarnă gogoși cu carul“, în frunte cu gomosul slinos Radu Tudor – autointitulat „analist politico-militar“, care-și dă cu ulei de nucă pe păr, ca să-i lucească freza, ca frizerilor de acum vreo 50 de ani.

În război se moare. Antena 3 mințea, în 7 martie 2022, că ar fi murit 50 de copii, iar în 8 martie, dimineața, un alt reporter 3antenist a zis că ar fi murit 25 în 14 zile. Generalul Wesley Clark a tras, în 1993, cu tunurile de pe tanc, cu napalm, în Ferma „Davidienilor“ din Waco (Texas) [Pentru toate detaliile relevante cu privire la Waco și alte cazuri de crime ale autorităților americane împotriva propriilor cetățeni, vedeți seria Pat-Con, episodul 1, 2, 3, 4, 5 și 6. N.Ed.] și a omorît 24 de copii într-o singură zi! Asta nu se pune?! Ucraina trebuie distrusă. Asta merită „ucrainenii“, nu primiți ca „refugiați de război“. S-au cheltuit pînă acum cîteva miliarde de lei cu ajutoare pentru „refugiați“, în timp ce mulți români, în special bătrîni, mor de foame și de lipsă de medicamente. Hotelurile de lux din București, Brașov, Galați, Brăila etc. sunt pline cu curve de lux, pe care, la intrare, le așteaptă mașini „fițoase“: și ele, curvele, au fost alungate de „invazia Rusiei“ și au penetrat frontiera cu mașini cu tot, strecurîndu-se printre vigilenții grăniceri ucraineni și români.

Acum, vorbeții de la postul Antena 3 otrăvesc mințile românilor – deoarece „au cea mai mare audiență de public“ – cu falsurile lor despre „războiul“ din Ucraina, care, de fapt, nu este un război, ci, așa cum a denumit președintele Vladimir Putin situația, este o „operațiune specială“ – tot așa cum S.U.A. au desfășurat, pînă recent, o operațiune specială în teatrele de operațiuni din Irak, Vietnam, Panama, Afganistan etc. Am adus din Afganistan cîteva duzini de militari români morți sau mutilați, calificați de Antena 3 ca „eroi naționali“, deși, de fapt, ei erau mercenari români trimiși acolo de lichelele care conduc România.

Acum, saltimbancul Volodimir Zevzenski îi trimite pe românii din Ucraina în linia întîi, să moară pentru victoria „poporului ales“! În satele românești din teritoriile răpite de Ucraina nu există familie care să nu jelească, acum, un mort pe front. Unele publicații din Rusia au afirmat că România ar fi trimis români să lupte pentru Ucraina. Nu, domnule președinte Vladimir Putin, sunt românii din Ucraina trimiși de Volodimir Zevzenski în linia întîi! Ar fi posibil – deși nu cred! – ca unii români din România să fi fost trimiși să lupte pentru Ucraina, dar nu sunt români voluntari, ci probabil români mercenari – așa cum sunt și cei trimiși în Irak, Afganistan etc. – dar nu sunt trimiși de „România“, ci de conducerea trădătoare a României!

A doua concluzie: postul Antena 3 ne infuzează falsurile marca „C.N.N.“ Evident, nu doar Antena 3, ci aproape toate mass media din România, deoarece sunt proprietatea unor străini.

Cum e, totuși, cu „războiul“ din Ucraina?

«Criza ucraineană nu are nimic de-a face cu Ucraina. Este vorba despre Germania și, în special, despre o conductă care leagă Germania de Rusia, numită Nord Stream 2.

Washingtonul vede conducta ca pe o amenințare la adresa primatului său în Europa și a încercat să saboteze proiectul la fiecare pas. Chiar și așa, Nord Stream a mers mai departe și este acum complet operațional și gata de dat în folosință. Odată ce autoritățile de reglementare germane vor oferi certificarea finală, vor începe livrările de gaz. Proprietarii de case și întreprinderile germane vor avea o sursă sigură de energie ieftină, în timp ce Rusia va avea parte de o creștere semnificativă a veniturilor sale din gaz. Este o situație avantajoasă pentru ambele părți. (…) Establishment-ul politicii externe a S.U.A. nu este încântat de aceste evoluții. Ei nu doresc ca Germania să devină mai dependentă de gazul rusesc. (…) Într-o lume în care Germania și Rusia sunt prieteni și parteneri comerciali, nu mai este nevoie de baze militare americane, nu mai este nevoie de arme și sisteme de rachete scumpe fabricate în S.U.A. și nu mai este nevoie de N.A.T.O. (…) De asemenea, nu mai este nevoie de tranzacții energetice în dolari americani sau de stocarea de titluri de stat americane pentru a echilibra conturile. Tranzacțiile între partenerii de afaceri pot fi efectuate în propriile lor monede, ceea ce va precipita o scădere bruscă a valorii dolarului și o schimbare dramatică a puterii economice. Acesta este motivul pentru care administrația Biden se opune Nord Stream. Nu este doar un gazoduct, ci o fereastră spre viitor; un viitor în care Europa și Asia sunt apropiate într-o zonă de liber schimb masiv, care le sporește puterea și prosperitatea reciprocă, lăsând S.U.A. pe dinafară.

Relațiile mai calde dintre Germania și Rusia semnalează sfârșitul ordinii mondiale „unipolare“ pe care S.U.A. au supravegheat-o în ultimii 75 de ani. O alianță germano-rusă amenință să grăbească declinul superputerii care se apropie în prezent de abis. Este motivul pentru care Washingtonul pare hotărât să facă tot posibilul pentru a sabota Nord Stream și a menține Germania în orbita sa. Este o chestiune de supraviețuire.

Aici intră în scenă Ucraina. Ucraina este „arma aleasă“ de Washington pentru a torpila Nord Stream și a pune o barieră între Germania și Rusia. Strategia este preluată de pe prima pagină a Manualului de politică externă al SUA, la rubrica: Divide et impera.

Washingtonul trebuie să creeze percepția că Rusia reprezintă o amenințare la adresa securității Europei. Acesta este obiectivul. Ei trebuie să arate că Putin este un agresor însetat de sânge, cu un temperament de parșiv. (…)

Ceea ce nu se spune este că Rusia nu a invadat nici o țară de la dizolvarea Uniunii Sovietice și că S.U.A. au invadat sau a răsturnat regimuri în peste 50 de țări în același interval de timp. Iar S.U.A. mențin peste 800 de baze militare în țări din întreaga lume. Nimic din toate acestea nu este raportat de mass media, în schimb, accentul este pus pe „maleficul Putin“, care a adunat aproximativ 100.000 de soldați de-a lungul graniței ucrainene, amenințând să arunce întreaga Europă într-un alt război sângeros»[2]. Între timp, conducta Nord Stream a fost torpilată de S.U.A.!

Opinia sus-citată îi aparține lui Hadmut Danisch și a emis-o în 17 februarie 2022.

Dar să citim și una mai veche, a lui Wayne MADSEN, din 03.12.2014. apărută sub un titlu elocvent: „Planul secret al Israelului pentru un «al doilea Israel» în Ucraina“.

„Times of Israel, un ziar israelian independent, care include printre personalul său un număr de foști reporteri de la cotidianul israelian Ha’aretz, a publicat o poveste fascinantă, dar în mare măsură trecută cu vederea la Ierusalim și Zhitomir, Ucraina, în 16 martie 2014, și care a fost scrisă de către corespondenții săi ruși și ucraineni, Hirsh Ostropoler și IZ Grosser-Spass, citând un raport secret furnizat de la guvernul izraelian.

Raportul, scris de un grup select de cercetători ai istoriei iudaice, realizat din mediul academic și din alte centre de cercetare, a conchis că iudeii europeni sunt, de fapt, descendenți din khazari, un grup mongol-tătar războinic, care a guvernat Ucraina și sudul Rusiei convertindu-i în masă la iudaism în secolul al VIII-lea d.Hr.

Sioniștii au susținut mult timp că țara revendicată de Israel era dreptul biblic de naștere al poporului iudeu, care a fost forțat să abandoneze teritoriul într-o așa-numită „diaspora“, după cucerirea repetată de către diferite imperii. Dovada că iudeii ashkenazi, care constituie majoritatea populației iudaice israeliene, nu au nici o legătură istorică cu Palestina, ar pune sub semnul întrebării întreaga premisă a Israelului ca patrie istorică „de 5000 de ani“ a poporului iudeu. (…) Jurnaliștii izraelieni au semnalat că orice conversație asupra khazarilor și a Israelului modern a fost întotdeauna întâmpinată cu dispreț de liderii izraelieni. (…) ADN-ul dovedește că o populație khazară, care a migrat din Europa, în prezent pretinde rădăcini străvechi în Palestina, în mare măsură elimină pretențiile sioniste din regiune.

Evidența faptului că iudeii din Europa Centrală și de Est nu au nici o pretenție istorică asupra Palestinei a dus la un val de activități în Israel și în străinătate. Knesset-ul izraelian va vota în curând un proiect de lege adoptat de cabinetul izraelian care legalizează Israelul ca stat național „iudeu“. (…)

Povestea explozivă din Times of Israel despre rădăcinile khazare ale ashkenazilor a arătat, de asemenea, că Israelul, știind că un stat palestinian este inevitabil având în vedere presiunea din ce în ce mai mare a Europei, se pregătește să reinstaleze coloniștii ashkenazi din Cisiordania în Ucraina. Cercetările avansate ale Israelului în domeniul geneticii au dus la stabilirea unei linii directe de ADN între ashkenazii din Israel și khazarii care au fost dispersați în Europa de Est și Centrală după ce Rusia a cucerit Imperiul Khazar în secolul al XI-lea. Izraelienii și aliații lor sioniști din întreaga lume au acuzat întotdeauna susținătorii legăturii genetice khazar-ashkenazi de antisemitism profund înrădăcinat.

Cu toate acestea, cercetarea genetică conținută în raportul secret izraelian confirmă ceea ce istoricul izraelian Shlomo Sand a dezvăluit în cartea sa, INVENTAREA POPORULUI IUDEU. Conceptul liniei de sânge khazare a fost întâi abordată de istoricul iudeo-maghiar Arthur Koestler în 1976, AL TREISPREZECELEA TRIB. (…) Planul iudeilor izraelieni și ucraineni este de a reașeza ashkenazii din Cisiordania în republica autonomă rusă Crimeea, după ce vor vedea o eventuală retrocedare a peninsulei către Ucraina.

Planurile finale ale sioniștilor ucraineni, cum ar fi Kolomoisky, plus cele ale aliaților americani ca Secretar de stat adjunct pentru Afaceri Europene și Eurasiatice Victoria Nuland[3] și ambasadorul S.U.A. în Ucraina, Geoffrey Pyatt, este de a înființa o regiune autonomă iudaică în Crimeea și de a reda numele original kazarian al peninsulei de Chazerai. Deși tătarii care trăiesc în Crimeea și în alte părți sunt în mare parte musulmani, planurile de a crea o națiune khazară în Ucraina va implica, probabil, și prozelitismul global al izraelienilor și ucrainenilor, care sunt deciși să restaureze Khazaria ca o alternativa la Israel. (…) În Ucraina, așa-numitul „al doilea Israel“, Kolomoisky și Kiev au înrolat un număr de membri ai forțelor de apărare din Israel în batalioanele lor de voluntari, inclusiv Batalionul Azov, una dintre unitățile izraeliene este cunoscută sub numele de „Căștile albastre ale Maidanului“ și este comandat de un izraelian care folosește pseudonimul „Delta“. Dacă Israelul nu ar avea un interes personal în extinderea influentei sale în Ucraina, ar putea împiedica cu ușurință ca aceste unități să meargă în Ucraina»[4].

Așadar, intervenția Rusiei în Ucraina are o altă miză, mai gravă și absconsă, escamotată atît de mass media din România – care nu sunt românești, ci sunt străine și diversioniste –, cît și de mass media externe: împiedicarea S.U.A. de a crea un „al doilea Israel“ în Ucraina – de preferat celui preconizat, inițial – „al doilea Israel“ în România –, căci România nu este la fel de mare și de bogată ca Ucraina. Încă de la Woodrow Wilson S.U.A. sunt conduse de iudei – mai corect zis, de către ashkenazi – numiți și „evrei-sintetici“. O spune clar și răspicat Benjamin Freedmann[5]. Ucraina a fost și este condusă fățiș de către ashkenazi, ca pușcăriașa Iulia Timoșenko – „prințesa gazelor“ de fapt, hoața gazelor, care fura gaze din conducta rușilor care tranzita Ucraina, motiv pentru care a și fost băgată la pîrnaie –, apoi, din 2014, de la Maidan (cuvînt românesc!) încoace, începînd cu Petro Poroșenko – „regele ciocolatei“ – ca președinte „ales“ prin lovitura de stat de la Maidan, de premierul Arseniy Yatsenyuk, la fel de „ales“, miliardarul Kolomoisky ș.a. – toți făcînd parte din „poporul ales“. „Ales“ de către cine?! Însăși sintagma „poporul ales“ – care este dogma esențială a talmudismului (iudaismului) – este o dovadă că această ideologie este rasistă și extremistă absolută: pentru că implică disjuncția absolută că „iudeii“ (din latinescul Judeo/Judaei), descendenții lui Iuda, metamorfozați în jews/juifs/giudei/Juden/jidanii/jidovii/Źydowski/așa-zișii „evreii“, ar fi „poporul ales“, deși aceștia toți sunt descendenți ai (k)hazarilor – de neam turco-mongol, fără nici o legătură genetică cu „iudeii biblici“, descendenți din Iuda, Levi ș.a. –, iar noi, toți ceilalți, goyimii, din întreaga Lume, ar fi sclavii lor! Adică, pe de o parte, 20 de milioane de ashkenazi ziși în mod absolut fals „iudei“ – cîți sunt, în total, în lume –, și, pe de altă parte, șapte miliarde de goyimi, slugile lor, asupra cărora să aibă drept de viață și de moarte! Nu se poate!

De altfel, pînă acum vreo două decenii O.N.U. a condamnat sionismul ca doctrină rasistă.

Ca atare, trebuie să activăm, să aplicăm concluzia uitată – sau, mai bine zis, ignorată – a lui Karl Marx, descendentul unui șir lung de rabini: „Die gesellschaftliche Emanzipation des Juden ist die Emanzipation der Gesellschaft vom Judentum“[6] – „The social emancipation of the Jew is the emancipation of society from Judaism“[7] – „Emanciparea socială a iudeilor înseamnă emanciparea societății de iudaism“[8]!

Dar ce înseamnă „emanciparea societății de iudaism“?! Înseamnă „eliberarea societății de iudaism“ – adică alungarea iudaismului (talmudismului) din societate, din întreaga Lume! Înseamnă eliminarea talmudismului de pe Planetă!

A treia concluzie pe tema noastră de aici: ca să nu rămîneți tembelizați de televiziuni, îndeosebi de Antena 3-C.N.N. –, informați-vă și din alte surse.

Memoria istoriei și a presei

Dar să mai facem un recurs la istorie, la memorie și la presă.

Ucraina este succesoarea Pactului Ribbentrop-Molotov – pact corect legal sub aspectul său public, dar criminal prin Anexa secretă, care prevedea desființarea Poloniei și răpirea unor teritorii din țările vecine: Cehoslovacia, Ungaria, România – rapt amintit de președintele Vladimir Putin la summit-ul N.A.T.O., din 2008, de la București, cînd a declarat: „Dragă George, dacă mai insiști cu intrarea Ucrainei în N.A.T.O., atunci voi desființa Ucraina prin restituirea părților ei de Vest Poloniei și țărilor de la care au fost furate, iar părțile din Est le voi reîncorpora în Rusia!“

Dacă Ucraina ar fi fost de bună credință – admițînd, prin absurd, că ar avea așa ceva –, ar fi restituit teritoriile furate țărilor vecine prin acest pact, imediat ce și-a declarat independența, în 1991. Dar nu este, fiindcă nici nu există ca „stat“. Toți conducătorii ei – fie că era unul ca Kucima, ca Poroșenko sau, cum este acum saltimbancul Volodimir Zevzensky – toți sunt de aceeași teapă: ticăloși! De aceea, Ucraina trebuie dezmembrată, redusă la „Rusia kieveană“ și încorporată Rusiei, cum scrisesem după summit-ul N.A.T.O., de la București, iar dacă nu se reușește prin bună înțelegere, trebuie distrusă economic, militar, geografic, geopolitic, demografic etc. Atunci, în 2008, apelasem la înțelepciunea politică și diplomatică a domnului președinte Vladimir Putin să desființeze Ucraina și să redea României și statelor vecine teritoriile furate prin Pactul Ribbentrop-Molotov[9], precum și Insula Șerpilor, predată U.R.S.S. printr-un proces-verbal de ticălosul Eduard Mezincescu – care, în ciuda numelui său semi-neaoș, făcea parte din „poporul hales“, la mare putere atunci, ca și acum, de altfel. Acum a venit momentul să realizeze acest deziderat al românilor, de aceea îi dorim deplin succes domnului președinte Vladimir Vladimirovici Putin în desființarea Ucrainei și alungarea S.U.A. din această zonă a Europei – și, dacă este posibil, cum este și dezirabil, chiar din Europa!

Desigur, ar fi de dorit ca organizațiile noastre naționaliste să ceară guvernului Ucrainei restituirea, deîndată, a teritoriilor românești. Nu ne așteptăm ca actualul președinte, Volodomir Zidansky, fiind, și el, tăiat-împrejur, ca și antecesorii săi Petro Poroșenko și clica lui, să ne dea înapoi ceea ce ne-a furat Ucraina judeo-bolșevică, dar, protocolar, trebuie întreprins acest demers.

Să ne amintim și celelalte acțiuni dușmănoase ale Ucrainei, despre care mass media mercenare, în frunte cu Antena 3-C.N.N., vinovate, tac mîlc.

Turpitudinea Ucrainei

Să readucem în memorie cazul eșuării vasului ucrainean ROSTOK.

În după-amiaza zilei de 31 august 1991 eram de serviciu pe Formațiunea de Analiză, Sinteză și Informare (F.A.S.I.) a S.R.I. și am primit, prin telefax, de la Secția județeană Tulcea a S.R.I., o informație de alertă maximă: pe Canalul Sulina, în dreptul localității Partizani, exista un mare dîmb subacvatic, din cauza căruia albia navigabilă a Canalului Sulina se îngusta extrem de mult, ceea ce periclita și făcea periculoasă navigația pe acea porțiune, existînd riscul iminent al eșuării accidentale a vreunei nave și, deci, riscul blocării Canalului, a navigației, cu urmări economice incalculabile! Evident, am redactat informația imediat și am trimis-o, în regim „URGENT“ conducerii S.R.I., spre a fi difuzată factorilor de conducere ai statului. Abia de un an înființat, S.R.I. își avea sediul central în strada Povernei, în fostul sediu al centrului de învățămînt politic al organizației Municipiului București a P.C.R. Unitatea era dotată cu un telefax și ocupa vreo patru birouri, fiindcă eram o mînă de ofițeri care analizam, sintetizam și transmiteam notele informative către somitățile statului îndreptățite de lege să le primească.

Nu știu ce rută oficială a urmat informația redactată de mine, dar, fiind la începutul activității sale, S.R.I., în întregul său, nu prezenta prea multă „încredere moral-politică“, adică nu prea era luat în considerare de către noile autorități ale României postdecembriste, fiindcă ele însele erau contestate încă de la început, îndeosebi pe motivul că „furaseră „revoluția“ – fapt adeverit, între timp!

Trebuie să precizez că, așa cum ni se lamentase lt-.colonelul Nicolae Băltărețu – care, la acea vreme, martie-august 1990, fusese ofițerul de legătură al S.R.I. cu Guvernul –, premierul Petre Roman, în primele luni ale mandatului său de premier, nici nu deschidea plicurile cu informațiile primite de la S.R.I. și le returna așa, nedesfăcute! Abia după ce lt.-col. Nicolae Băltărețu a raportat această situație anormală și păguboasă conducerii S.R.I., dl Virgil Măgureanu, directorul de atunci al S.R.I., i-a atras atenția premierului Petre Roman că președintele și premierul unui stat își încep ziua de lucru citind întîi informațiile de la Serviciile Secrete!

Dar, pe 2 septembrie 1991, a venit și informația-bombă că s-a produs dezastrul anticipat în informația inițială, de alertă: nava ucraineană ROSTOK, încărcată „pînă la vîrf“ cu fier-beton, se înfipsese chiar în dîmbul subacvatic respectiv și, fiindcă i s-ar fi defectat motorul și cîrma, s-a așezat perpendicular pe cursul apei, blocînd total navigația – exact cum ne alertase informația primită.

Panică, agitație, cum de s-a întîmplat etc. Directorul S.R.I., dl Virgil Măgureanu, a ordonat o căutare de informații la nivelul S.R.I.: „Ce se știuse?!“ Nu se știuse mai nimic! Am făcut repede un raport de problemă – fiindcă fusesem singurul care cunoșteam situația informativă la nivelul F.A.S.I., căci eu primisem, prelucrasem și transmisesem informația – și l-am trimis pe cale ierarhică. Apoi, tăcere. Pe vremea aceea eram în foarte bune relații cu dl Virgil Măgureanu – care aprobase activarea mea în S.R.I. cu abia patru luni în urmă și mai eram și comandantul-locțiitor al unei unități aflate în curs de constituire, deci puteam intra la el oricînd, în calitate de director-comandant-locțiitor al unei unități, fără „să ies la raport“ și să cer comandantului unității F.A.S.I. (în care eram încadrat) aprobarea intrării în audiență la directorul S.R.I., așa cum cerea protocolul regulamentului militar! –, deci, deși aveam permanent „ușa deschisă“ la dl Virgil Măgureanu, nu m-am dus la el să mă interesez despre ce se întîmplase cu informarea mea: ar fi fost și nepoliticos și neprotocolar, căci ar fi însemnat să îl trag la răspundere pentru cele întîmplate!

Fusese evident că informarea mea nu avusese nici un efect, nu se luase nici o măsură preventivă de către cei în drept – premierul, ministrul Transporturilor, Direcția Navigației ș.a. –, cum ar fi fost, de exemplu, marcarea cu balize acustice și luminoase a porțiunii respective, plantarea permanentă a unor șalupe militare de pază pentru alertarea, restricționarea și dirijarea navigației etc. Faptul era consumat: era clar că nu se luase nici o măsură de prevenire! Cum informatorii Secției Județene Tulcea a S.R.I. aflaseră de existența periculosului dîmb subacvatic, la fel de bine știau despre el și spionii ucraineni, care mișunau prin zonă, și i-au informat pe cei interesați să efectueze acest sabotaj. Căci era evident că fusese o eșuare deliberată[10]. Scoaterea pe bucăți a epavei navei ROSTOK a durat 15 (cincisprezece) ani[11], a costat 76 de milioane de dolari[12] (jumătate din sumă fiind un împrumut rambursabil de la Banca Europeană de Investiții) și a produs economiei României pagube incomensurabile, pagube de care a profitat criminala Ucraina, „pretina“ noastră de acum!!!

Dar turpitudinea Ucrainei – care a fost și a rămas cea mai ticăloasă țară dintre vecinii României – nu s-a oprit la blocarea deliberată a Canalului Sulina. Bazîndu-se pe rachetele sale nucleare – Rusia încă nu le recuperase, căci abia se destrămase U.R.S.S.! –, a început săparea Canalului Bîstroe, pentru a sabota și mai bine eventuala repunere în circulație a Canalului Sulina! Și, culmea frumuseții și solidarității cu România, mai multe țări au protestat vehement contra săpării Canalului Bîstroe, care, prin eventuala funcționare a sa, constituia un pericol major pentru economia României și ar fi periclitat și Delta Dunării, care fusese declarată zonă ecologică protejată de U.N.E.S.C.O: „Proiectul îngrijorează România, Germania, Uniunea Europeana şi Statele Unite. Un punct de vedere în acest sens a fost formulat de adjunctul purtătorului de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA, Adam Ereli. El spune că vor continua presiunile asupra guvernului ucrainean pentru păstrarea condiţiilor de zonă protejată ecologic. (…) Adam Ereli a criticat, totodată, lipsa de acţiune a guvernului ucrainean în urma îngrijorărilor exprimate de Uniunea Europeană, România, Germania şi diversele grupări de mediu. Adam Ereli a amintit că Administraţia Bush a criticat, deja, public construirea sa, în luna mai, când lucrările abia începeau. De atunci, lucrările au continuat fără întrerupere, a spus Ereli. Administraţia americană este îngrijorată că realizarea canalului va avea un efect semnificativ asupra biosferei regiunii Deltei Dunării, una din cele mai bogate de acest tip de pe planetă“[13].

A protestat careva dintre „ucraineni“, vreun tătar, vreun turc, vreun polon, vreun ashkenaz (jidan/jidov/iudeu/„evreu“), vreun găgăuț contra săpării Canalului Bîstroe?! Nici unul! Acum, toți s-au obrăznicit: tătarii vor să ocupe Crimeea, că, cică, fusese a lor, turcii la fel, jidovii la fel, ba găgăuții vor și o republică a lor, Găgăuția – sau Găgăozia – fiindcă a proveni din tribul „uzilor“ (?!), care, nici el, nu se știe de unde vine!

Peninsula Crimeea a fost un teritoriu guvernat de un principe bizantin, Alexios II de Theodosia, care teritoriu a făcut parte, ulterior, din zestrea fiicei sale, Maria de Mangop (Asanina Paleologhina), a doua soție a lui Ștefan cel Mare, deci a aparținut Moldovei, pînă la invadarea ei de către tătari, care, se știe, ne-au jefuit frecvent. Așadar, tătarii – care mai fuseseră împrăștiați de către ruși, îndeosebi de Stalin –, turcii, găgăozii, polonii și alte etnii venetice, precum, jidovii/așkenazii, nu au ce căuta în U kraina – zonă la margine, unde se refugiau toți din imperiile vecine – și trebuie trimiși de unde au venit. Un „popor“ ucrainean nu există, ci este un conglomerat de etnii neintegrate, conduse de o clasă suprapusă, a așkenazilor/jidovilor.

Turpitudinea conducerii României

Dar a protestat vreunul dintre vorbeții de la Antena 3-C.N.N., precum și de la alte posturi TV, care, acum, apar zilnic pe sticlă și militează pentru ajutorarea Ucrainei și a sinistraților? Nici unul! În 1992, actualul general-premier Nicolae-Ionel Ciucă era un „puțoi opărit“ (C.T.P. dixit[14]) la Academia de Înalte Studii Militare[15]. Pe 18 ianuarie 2022 jurnalista Emilia Șercan a publicat un material în care arăta că părți semnificative din teza de doctorat a generalului (rez.)-premier Nicolae Ciucă sunt plagiate[16]. Pariez că, în vremea „studenției“ sale, nici nu a aflat de eșuarea navei ROSTOK. Și nici de consecințele acestei eșuări și de săparea Canalului Bîstroe – fiindcă nici acum nu își dă seama ce nenorocire reprezintă utilizarea acestui canal, utilizare pe care, acum, a autorizat-o la presiunea ministrului de Externe Bogdan Aurescu-Goldman/Goldenberg, care este, și el, coetnic cu președintele-saltimbanc Volodimir Zevzenski și – cum ne-a asigurat Radu Moraru – membru al „poporului hales“[17].

Mai mult. Ziaristul Cezar Amariei semnalează opinia copreședinților A.U.R., care condamnă acordul dat de conducerea României pentru utilizarea Canalului Bîstroe: „Prețul pentru deblocarea exporturilor de cereale din Ucraina a ajuns să fie distrugerea Deltei Dunării și ne mai și lăudăm cu asta la Bruxelles. Este un act de trădare fără precedent, o abandonare necondiționată a intereselor României într-o afacere care a pornit de la un gest ostil al Ucrainei în anii 2000. De asemenea, nu am văzut nicio reacție din partea organizațiilor de mediu, altfel guralive. (…) Efectele acestei decizii sunt deosebit de grave: granițele țării noastre vor suferi modificări, ecosistemul Deltei Dunării va fi distrus, cresc cheltuielile de partea română privind întreținerea șenalului navigabil, iar traficul pe canalul Sulina și pe porturile fluvio-maritime românești va scădea. Cerem MAE român să-și retragă imediat acordul în acest dosar. În caz contrar, Bogdan Aurescu nu mai are ce căuta în funcție“, a transmis și Claudiu Târziu, lider al grupului A.U.R. din Senat[18].

Dar, vorba proverbului, „cîinii latră…“ și clica trădătoare de la conducere sabotează mai departe România.

24 ianuarie 2023, Unirea Principatelor Române

(Va urma)

[1] Ralph Sina/Ioachim Alexandru, „Două decenii de la debutul “Furtunii în Deşert”“, pe https://www.dw.com/ro/dou%C4%83-decenii-de-la-debutul-furtunii-%C3%AEn-de%C5%9Fert/a-6407369 ; cf. și: https://www.agerpres.ro/documentare/2021/01/16/documentar-30-de-ani-de-la-declansarea-operatiunilor-militare-in-razboiul-din-golf-16-ianuarie–643699

[2] Hadmut Danisch, „Punctele de vedere ale unui informatician“, 17 februarie, 2022, pe https://anonimus.ro/2022/02/cine-doreste-razboiul/

[3] Cf. https://www.thedailybeast.com/state-dept-official-caught-on-tape-fuck-the-eu ; https://www.theguardian.com/world/video/2014/feb/07/eu-us-diplomat-victoria-nuland-phonecall-leaked-video; https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Fuck_the_EU_(full_phone_call).oga;

[4] Cf.

https://invictuswebmedia.com/2019/05/20/planul-secret-al-israelului-pentru-un-al-doilea-israel-in-ucraina/; vedeți textul original și mai extins aici: Wayne Madsen, „Israel’s Secret Plan for a «Second Israel» in Ukraine“, pe https://www.strategic-culture.org/news/2014/12/03/israel-secret-plan-for-second-israel-in-ukraine/; https://ioncoja.ro/un-text-care-trebuie-recitit-cu-toata-atentia-despre-migratia-evreiasca-planificata-din-israel-in-ucraina/?utm_source=feedburner&utm_medium=email; https://ioncoja.ro/nu-cunosc-nici-un-popor-care-sa-i-iubeasca-o-calatorie-prin-labirint/

[5] Cf. https://www.scribd.com/document/116052361/Benjamin-Freedman-Willard-Hotel-1961-A-Jewish-Defector-Warns-America-Federal-Jack ; https://advocatetanmoy.com/2021/05/19/benjamin-h-freedman-speech-at-the-willard-hotel-1961/ ; https://www.art-emis.ro/istorie/declaratia-balfour-1917-si-discursul-freedman-1961 ; https://invictuswebmedia.com/2019/08/17/benjamin-freedman-dezertorul-care-avertizeaza-america-de-pericol/

[6] Karl Marx, Zur Judenfrage, pe http://www.mlwerke.de/me/me01/me01_347.htm ; http://www.ifac.univ-nantes.fr/IMG/pdf/marx_judenfrage.pdf

[7] Karl Marx, https://www.marxists.org/archive/marx/works/1844/jewish-question/index.htm

[8] Karl Marx, Despre Problema evreiască, pe https://www.marxists.org/romana/m-e/1844/problema.htm

[9] Colonel (r.) Vasile I. Zărnescu, pe https://www.incorectpolitic.com/necesitatea-reintregirii-romaniei/ ; https://www.justitiarul.ro/necesitatea-reintregirii-romaniei/ ; https://www.rumaniamilitary.ro/dezmembrarea-ucrainei-un-pericol-pentru-romania

[10] Cf. Corneliu Motoc, „Misterul scufundării navei Rostok“, Historia, Tulcea, 2014, pe https://historia.ro/sectiune/general/misterul-scufundarii-navei-rostok-577966.html

[11] Cf. https://www.7est.ro/2018/09/misterul-din-spatele-scufundarii-navei-rostok-in-bratul-sulina-scoaterea-epavei-la-suprafata-a-durat-15-ani/

[12] Cf. Laurențiu Solomon, „Recuperarea epavei Rostok ne va costa 76 milioane de dolari“, Hoitnews, 3 noiembrie 2004, https://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1252314-recuperarea-epavei-rostok-costa-76-milioane-euro.htm

[13] Cf. https://www.bbc.co.uk/romanian/news/story/2004/08/040824_ucraina_critici.shtml ; https://adevarul.ro/news/societate/nava-rostock-scoasa-suprafata–canalul-bistroe-1_50ac12637c42d5a663848595/index.html; https://www.historia.ro/sectiune/general/articol/ucraina-mostenirile-otravite-ale-unui-istorii-fara-noroc?utm_source=recomandari

[14] Cf. https://www.ziaristionline.ro/2012/07/13/crocodilul-ct-popescu-si-putoiul-oparit-mr-ungureanu/ ; https://www.incorectpolitic.com/mmm-40-panta-rhei/

[15] Cf. https://ro.wikipedia.org/wiki/Nicolae_Ciuc%C4%83

[16] Șercan, Emilia, „Premierul Nicolae Ciucă a plagiat în teza de doctorat. Printre sursele copiate se numără alte două teze de doctorat“, PRESSONE, 18 ianuarie 2022

[17] Cf. https://ortodoxinfo.ro/2022/02/14/video-radu-moraru-confirma-romania-este-condusa-de-evrei/ ; https://www.youtube.com/watch?v=ZEZW0kSwvZ0&ab_channel=AIRTVEUROPE

[18] Cezar Amariei, www.puterea.ro, 18 iulie 2022, pe https://www.puterea.ro/aur-considera-tranzitul-cu-cereale-pe-canalul-bastroe-un-act-de-tradare-se-pun-interesele-ucrainei-mai-presus-de-cele-ale-romaniei/

Incorect Politic

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.