Colonel Florin Șinca: România abandonată

,,Ardealul nu a pierit într-o mie de ani, nu va pieri nici de azi înainte’’, zicea de la tribuna Camerei Deputaților, Constantin Stere, în 1915, în contextul dezbaterilor privind intrarea în război (el era cu putorile centrale).

Ce ușor, ce comod ar fi să zicem azi că toate sunt frumoase, că se rezolvă de la sine, dă-i dracului că oricum, ce să ne ia? Boii de la bicicletă?

Nu piere țara, cu una, cu două, deși C.V. Tudor scria despre România, sat fără câini”.
Sunt optimist și încrezător în destinul poporului și în ocrotirea sa de către Dumnezeu. Totuși, aberațiile din ultimii ani, nu vă dau de gândit? Nu vă spune nimic faptul că Legea vaccinării obligatorii a fost inițiată de acum patru ani? Și clocită de nu știu când? Că vedem la tot pasul că ni se scurtează lanțul, nu simțiți concentrarea totalitară a forței, când noi am trăit totalitarismul?
Nu vedeți ansamblul: resurse energetice în mâna mafiei, green deal, CNU închis, demnitari fără demitate și asasini economici recompensați de ocupant cu un ciolan baban în instituțiile UE, cultura la pământ, învățământ de mântuială, instituții statale șubrezite voit, călcarea drepturilor și libertăților, lipsa strategiilor din domenii majore, slăbirea coeziunii sociale/ dezbinarea, apariția profeților noi…
Porunca inoculării distrugerii controlate vine de la UE.

Pe măsură ce multe dintre ale noastre se finanțează, se discută, se legiuiesc, ele slăbesc! Paradoxal nu?
Nu realizați că sunt o serie de schimbări majore, iar Constituția a devenit hârtie igienică pentru acești nebuni care antrenează câini să detecteze gripa?
Nu se găsește un singur procur isteț și cu sânge în instalație să cerceteze faptele chiriașului din dealul Cotrocenilor? Ar rămâne în istoria din care sasul va fi șters ca orice nechemat.
Nu se găsește un singur procuror din gloată și să sesizeze din oficiu față de săvârșirea infracțiunii de șantaj de către Araffat, Câțu, Bode ș.a.?

Nu se găsește un singur cetățean să înseileze o plângere față de aberația testării copiilor, școlii online și cârpei pe față?
Nu se găseau mai mulți români să meargă la picioarele Crăișorului, la Țebea, ori în Piața Mare din Sibiu? Toată lumea vorbește de statuia lui Brukenthal, că noi facem statui împilptorilor și ucigașilor, dar nimeni nu zice că în Cișmigiu e statuia celor care ne-au bombardat în al doilea război mondial, americanii!

Nimeni nu zice că europarlamentarul Mircea Hava a pus în piața din Alba Iulia un clopot de biserică spart în patru, că acolo sunt statui depersonalizate, care sunt zero în istoria românilor, că avem o gardă imperială de butaforie pe care unii ar dori-o reală!
Nimeni nu suflă o vorbuliță că la Uncle Sam avem un trimis recent cu cazier și cu bube, când însăși premierul euforic are bube în cazier. Că la oa adică nu ne apără nimeni, vom fi izolați ca în 1940, și tot noi trebuie să fim cu ochii în patru.
Nu putem fi câtă frunză și iarbă în fața guwernului, protestând față de HG de alaltăieri? Că am fost doar câțiva și dacă plecau ai noștri, se golea piața.

Este oarecum defetist ce afirm, dar imaginea mea de ansamblu este de abandon general. Cu mici excepții din tot poporul, de oameni care nu depun armele.

Unde e conștiința de cetățean? Am ieșit la proteste și când eram activ, că d-aia am ajuns unde am ajuns și n-am ocupat fotolii de catifea.
Coadă la Mec, pe străzi lumea ca la bâlci, cei în metroul capitalist stau cu fața în telefon, altul dă muzica la maxim în BMW înscris în Bulgaria și belește fasolea fericit și prost la trecători. Interes individual, interes de haită, mafie informațională în mass-media într-o țară încăpută pe mâna unui birjar sub influență, dezinformare la tot pasul, stat controlat de mafia alogenă cu ramificații aproape peste tot…
În tot acest timp, în cancelariile puterii e linişte şi pace, nepăsare şi ignoranţă, desconsiderarea naţionalismului curat, a românismului şi a martirajului, că doar l-au executat public pe președintele deținuților politici, dl Octav Bjoza. Doar e un guwern ,,de afaceri’’, nu ? Iar ocultarea adevărului face parte din planul prin care se adorm conştiinţele, se abate atenţia, se menţine confuzia, se săvârşeşte manipularea, se terfelesc biografii, se ţin la secret adevăruri.

Ne mor bătrânii care au clădit țara asta, singuri și săraci.
Niciun asemenea Om nu e dat exemplu.
Niciun muc de lumânare nu se aprinde în Cetate.
Nicio rugăciune nu s-a rostit.
Nicio conştiinţă nu s-a cutremurat.
Nicio voce nu s-a auzit.
Niciun suflet nu s-a revoltat!
Diseară, ne vedem la Piața Victoriei!

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu