Un colonel al Armatei Romane face acuzatii GRAVE la adresa SUA dupa moartea soldatilor in AFGANISTAN

mapn

UN COLONEL AL ARMATEI ROMANE FACE ACUZATII GRAVE LA ADRESA SUA:

Suntem unealta SUA, am devenit  “Carne de tun” si suntem folositi pe oriunde SUA au motive de scandal.

Până anul acesta, recunosc,  nu mă interesa campania electorală din Statele Unite ale SUA. Unii vor spune că am fost un inconștient, alții că acuma devin,  când dau prea multă importanță alegerilor dintr-o țară care nu e a mea. Nu știu cine greșește mai mult, dar de când România a devenit o anexă gospodărească a SUA, din cea în care îți ții uneltele, de săpat, forat, și chiar armele, mie mi se pare că e inconștient cel care nu vede că la această oră România,  românii de pe ambele maluri ale Prutului au devenit unealta SUA în lupta acesteia,  peste tot unde e nevoie de carne de tun sau motive se scandal.

Nu campania trump versus tramp mă preocupă,  ci campania pe care SUA, folosindu-se pervers de România și Moldova, de români și speculând  visul reîntregirii neamului,  o dezlănțuie împotriva concurentei  ei la pretențiile de hegemonie mondială. Pretinzând că e preocupată de soarta moldovenilor, așa cum a pretins că o doare în bască de soarta României când i-a distrus armata și a dotat-o apoi  cu sicrie plutitoare sau zburătoare, desființând unitățile și marile unități autohtone pentru a înființa structuri de lefegii,  sau trimițăndu-i soldații să lupte în țări străine pentru a nu mai avea cine să îi apere granițele, SUA își trimit tehnica și  în Moldova, amenințând  granițele Rusiei.

Moldova s-a umplut de ”dragoni”și  pe 9 Mai, Ziua Victoriei,  care este o zi mare pentru ruși, Mister Obama vrea să întărâte orgoliul lui Putin printr-o paradă  a tehnicii  militare americane  în Moldova. Se umblă la simboluri. Profesionist nu? Conform unui sondaj în rândul moldovenilor, 80% dintre cei care au răspuns nu sunt de acord cu această acțiune, dar cui îi pasă? Se poartă ”dragoste cu forța” ceea ce juridic s-ar numi viol, dar iarăși, cui îi pasă?

Îmi amintesc că prietenii strategici se plângeau, când un Suhoi a ”însoțit” un avion american deasupra Mării Baltice, că pilotul rus a acționat ”neprofesional.” Mie mi se pare că acționat foarte profesional,  dacă a reușit să ofere ”protecție” unui coleg american și să îl ferească de cine știe ce accidente. Atâta vreme cât amândouă avioanele militare au zburat în spațiul internațional fără să se ciocnească nu înțeleg cine și de ce se plânge. Mă mir că nu s-a  folosit termenul ”nepotrivit” ca în cazul Clinton -Lewinsky, pentru că a fost cam același lucru, numai că se pare că rusul a fost pe scaun.

Culmea este că tovarășii americani se plâng că zborul acela ”neprofesional“ are ”potențialul de a face să escaladeze INUTIL  tensiunile dintre cele două țări”. Să înțelegem că prezența trupelor americane la granițele Rusiei au potențialul de a escalada UTIL tensiunile dintre cele două țări??? Oricum se poate constata că strategilor nu le-a ajuns Ucraina, acum vor să nenorocească și Moldova și vor reuși cu ajutorul românilor care mor pe capete în Afganistan pentru interesele și afacerile CIA. Profitabilă campanie, scrie colonelul in rezerva Marin Neacsu pe pagina in cuiul cautarii.

9 comments

 1. ia si mos Neacsu asta o caciula de ruble…asta daca nu fac rusii economie si ii folosec gratis trairile antioccidentale invatate in scolile comuniste de tineri veniti de la tara cu creierul destul de curat….:)) pensie lunga mos Neacsu si sa ne mai scri d’astea….ca la rusi de erai, nu scriai decat odata…:) !!

  • bai ratatule!! nea Marin asta are mai multe stiinta despre razboi decit ai tu despre pizda….esti decit un coclit indoctrinat cu "occidentalisme" si pe ascuns un iubitor de rusi

  • Nu e nici o diferenta intre rusi si americani in ce ne priveste , ba chiar as putea spune ca ce au reusit sa distruga nenorocitii astia in 25 de ani, bineinteles cu cozile de topor autohtone nu au facut rusii in 50 de ani . Daca ai fi in sistem sau ai avea copil acolo ai gandi altfel , pun pariu ca esti destul de tanar si chiar crezi ca tot ce bun vine in fata cu steagul american sau din occident……

 2. Da, au murit români în Afganistan, dar unde mor pe capete? În ciuda aparenţelor, în statistici care nu ştiu cât de adevărate sunt, se spune că au murit 25 de români în Afganistan, asta în 14 ani. Dacă mureau câteva sute sau mii…puteai spune că mor pe capete, dar acolo ăsta e riscul, cum mor şi afganii şi americanii şi englezii şi francezii şi polonezii şi talibanii aşa mor şi români, nu sunt duşi sau nu se duc să moară, dar moarte, ca în orice domeniu, intră în calcul într-o manieră sau alta. E dureros când mor, dar, au murit cu fruntea sus!

 3. Tov.Col.era mai bine cu trupele ruse in Romania monser sau ai trait in alta lume,in alta tara?Cum ne este scris asa o sa traim. Inloc sa te preocupe problema din interiorul tarii ai ajuns un mare strateg.Daca nu stii, nu auzi sau nu vezi ce fac rusii ,cum ataca tari fara a fi provocate esti ori orb ori ticalos.Ne-am saturat de prietenia frateasca cu poporul rus "care libertate ne-a adus".Ne-am saturat sa cumparam dela rusi o tona de piese de schimb pt. avioane cu un vagon de unt.In ce armata ai fost ,pe ce lume ai trait tov. Colonel de fartii si ismene????

  • Am destui ani ca sa fac si comparatie , dar trebuie sa fii orb ca sa nu vezi , ce e in jurul tau, nu realizezi ca avem statut de colonie , ca au distrus iremediabil acesta tara , ca ne-au lasat fara resurse , ca la indicatiile FMI si BM am distrus si vandut tot . Nu vreau sa fac apologia poporului rus , dar astia ( americani si occident cu cozile de topor de la noi ) i-au intrecut in meschinarie , si fel de fel de inginerii pe vecinii nostri

  • Lasa ca o sa cumparam vreo 30-40 de sicrie zburatoro-cazatoare F16,fabricate in anii '80.Toate acestea cu bugetul de pensii al Romaniei pentru un an.Nu te grabi sa ma faci pensionar sau rusofil ca sunt cu totul din alta categorie !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *