COINCIDENTE PARANORMALE IMPOSIBIL DE EXPLICAT

ozn1

Mai multe persoane din Carolina de Nord, in anul 1806, printre care si reverendul George Newton au observat mai multe obiecte zburatoare. Dupa aproximativ 160 de ani, un anume John Reaves, pilot, a facut o aterizare de urgenta din cauza unui Obiect Zburator Neidentificat (OZN).

In 1966, o alta familie numita Reaves a declarat autoritatilor ca un extraterestru a intrat in resedinta acestora. Echipajul de politie care s-a deplasat la domiciliul acestora a fost martorul respectivului incident. Au observat extraterestrul care a fugit, in momentul in care au dorit sa-l prinda.

Intr-o iarna din 1967, un pod (Silver Bridge) din Ohio, s-a prabusit iar 40 de persoane au decedat. Unul dintre morti se numea Alvie Maddox. Mai multe persoane au sustinut ca prabusirea podului a fost cauzata de aparitiile OZN-urilor din respectiva zona, timp de doua luni, care au dus la tragicul eveniment.

La nici trei luni, un politist, Alvie Maddox, a luat parte la un incident cu un OZN. Acesta a fost urmarit pret de mai multe minute de un Obiect Zburator Neidentificat, care zbura la mica altitudine. Alt cetatean america, Carol Watts, a sesizat ca, in mod repetat, este vizitat de extraterestri. O alta persoana cu acelasi nume a prezentat autoritatilor mai multe poze cu OZN-uri.

Citiți și:  PARANORMAL 10 semne că există fantome sau spirite

Dupa mai multe statistici realizate in ultima perioada (30 ani), privind evenimentele paranoramle extratereste s-a constatat ca multe persoane se regasesc de fiecare data in listele numele celor care au avut parte de experiente ciudate.

Alt caz deosebit a avut loc in 1979, cand presa germana a dorit sa premieze un cititor, care a avut parte de un caz iesit din comun. Din multimea de persoane care au trecut prin astfel de evenimente s-a evidentitat mai mult cazul unui pilot pe nume Walter Kellner.

Pilotul a suferit un accident aviatic. Dupa ce s-a prabusit in Marea Tireniana, acesta a izbutit sa scoata din epava aparatului de zbor o barca pneumatica, cu ajutorul careia a supravietuit cateva zile, pana cand a fost recuperat.

Citiți și:  „Ceva e pe cale să vină”

In momentul in care pilotul era pe cale sa isi ridice premiul, la redactia publicatiei a sosit o scrisoare, trimisa de o persona numita Walter Kellner, care afirma ca a pilotat avionul cu pricina in anul 1975, atunci cand a fost nevoit sa aterizeze in mod fortat in Sardinia din cauza unor defectiuni tehnice ale aparatului de zbor.

Presa germana a investigat ambele cazuri si a despistat ca erau cat se poate de reale, concluzionand ca numele Walter Kellner se leaga de un dezastru. Era vorba despre un singur avion dar cu doi piloti care aveau acelasi nume si erau legati de doua incidente neprevazute la o diferenta de patru ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.