“COINCIDENŢĂ STRANIE”: Ion Cristoiu crede că ISRAELUL a profitat de catastrofa aviatică din UCRAINA ca să declanşeze invazia din GAZA

Israel-Gaza-Boeing-777-Ucraina-Cristoiu-Realitatea-TV

Prezent ieri printr-o transmisie video de la Găgeşti la emisiunea Jocuri de Putere cu Rares Bogdan avându-l ca invitat în studioul Realitatea Tv pe Crin Antonescu, jurnalistul Ion Cristoiu a emis o ipoteză spectaculoasă în privinţa Boieng-ului 777 căzut la graniţa cu Ucraina şi Rusia.

In primul rând, Ion Cristoiu s-a arătat încântat că atât liderul PNL Crin Antonescu cât şi fostul lider al PDL, Traian Băsescu, au avut poziţii ponderate faţă de catastrofa aviatică din Ucraina.

“Trebuie să se evite declaraţiile belicoase”, ca cele ale actualului preşedinte ucrainean, Petro Poroşenko, a spus maestrul din Găgeşti. Ion Cristoiu a apreciat că autorităţile ucrainene şi occidentale nu trebuie să se grăbească în a trage concluzii pripite înainte de finalizarea anchetei. În caz contrar, consideră Ion Cristoiu, presiunea mediatică instaurată ar putea fi asemănătoare cu cea care creată de pistolul de la Sarajevo (asasinarea Arhiducelui Franz Ferdinand care a provocat primul Război Mondial – nota AN).

Citiți și:  Tragedie aviatică in Franta. Două avioane s-au ciocnit în zbor, toti pasagerii au murit

În continuare, maestrul Cristoiu a subliniat: “E foarte interesant de observat că la puţin timp după acest incident a început ofensiva în Gaza. Adică e clar că mediatic această tragedie acoperă la nivel planetar – de aia este o coincidenţă stranie – invazia din Gaza, care, de regulă, mai ales fiind terestră, provoacă o vie emoţie în rândul televiziunilor arabe, care la rândul lor determină o emoţie în rândul televiziunilor occidentale. Dar acum televiziunile occidentale vor fi ocupate cu tragedia din Ucraina. Deci avem de-a face cu un fenomen interesant: o tragedie înăbuşă mediatic o ofensivă terestră care de regulă sfârşea prin a fi condamnată de opinia publică internaţională”, a concluzionat Ion Cristoiu, citat de ActiveNews.

Citiți și:  Tragedie aviatică in Franta. Două avioane s-au ciocnit în zbor, toti pasagerii au murit

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
NICOLAE CALINESCU
NICOLAE CALINESCU
6 ani in urma cu

Asta este `common sense`, nu-ti trebuie mult creier sa intelegi. Oricum, Dl. Ion Cristoiu este putin gresit. Jidanii nu au profitat de aceasta situatie. Totul a fost "PLANIFICAT" de Zionistii Anglo-Americani si jidanii criminali. Sint foarte multe intrebari, la fel ca si 9/11 care a fost `inside job`. Am sa pun numai citeva intrebari:

1. De ce avionul si-a schimbat ruta obisnuita, sa mearga mai la Nord si sa treaca prin zona de razboi ???

2. De ce turnul de control din Ucraina le-a spus sa micsoreze altitudinea ???

3. De ce au zburat prin acea zona cind toate avioanele si-au schimbat ruta de zbor ???

4. De ce Pro-Rusi nu au dat jos avioanele care i-au bombardat de multe ori si care zburau mai jos, apx.6km, daca aveau tehnologia respectiva ???

Dupa cum am spus sint foarte multe intrebari.

Asasinarea de la Sarajevo, care a provocat WWI, a fost orchestrata de Engleji sa inceapa razboi cu nemtii din cauza financiara. Razboiul nu s-a terminat cum au vrut ei si au orchestrat WWII. Astazi sint in aceias situatie, chir mult mai rau. Din aceasta cauza si pentru dominatie mondiala, vor razboi cu Rusii, razboi care l-au vrut imediat dupa WWII. Asta a fost motivul pentru care Kennedy a fost omorit. Asta este motivul pentru care USA a investit $5 miliarde in Ucraina, motivul pentru care face magaria in Siria, motivul pentru care a destabilizat tot Middle East, fara sa mai punem la socoteala ca a destabilizat intreaga lume, printre care si Rominia.

USA este intr-un mare cacat. Daca pierde dollarul ca "International Currency", inseamna "FINANCIAL COLLAPSE" si curul englejilor si al jidanilor ramine descoperit, gata de futut. Banuiesc ca o sa fie mare concurenta la curul lor. Eu am sa fiu primul !!!!!

Este foarte mult de vorbit si de explicat, dar in incheiere vreau sa va dau un sfat:

Duceti-va pe "www.washingtonsblog.com" si cautati "Government from Around the World – Including Western, Islamic, Asian and African Nations – `ADMIT` They Use `FALSE FLAG TERROR`".

Also, check: "www.zerohedge.com/news". Veti invata foarte multe si va contribui la dezvoltarea intelectului. Numai putina mincare si burta plina nu este suficient in ziua de azi.