“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Codename: Annika, tot ce trebuie să știi despre serialul de pe SkyShowtime: premieră, distribuție, trailer

Premiera serialul Codename: Annika pe SkyShowtime 

SkyShowtime a prezentat trailerul oficial, key art-ul și data premierei pentru noul său serial original „Codename: Annika” – un exemplu captivant al stilului Nordic Noir. Serialul va fi disponibil pentru vizionare în exclusivitate pe SkyShowtime în România, începând din 30 septembrie. Primul episod va fi disponibil pentru difuzare în ziua premierei, urmând ca noi episoade să fie adăugate săptămânal. 

Thrillerul format din șase părți, creat de Mia Ylönen și Aleksi Bardy, oferă o privire în spatele cortinei din lumea ascunsă a fraudei în arta de înaltă clasă și explorează realitatea navigării printr-o identitate dublă. „Codename: Annika” o are în rolul principal pe Sannah Nedergård (Yellow Sulphur Sky), care joacă rolul Emmei/Annika, o detectivă finlandeză specializată în fraude în artă, marcând astfel primul său rol principal într-un serial polițist internațional.  

Codename Annika tot ce trebuie sa stii despre serialul de

Distribuția din serialul Codename: Annika, de pe SkyShowtime 

Acest serial SkyShowtime Original îi are ca protagoniști pe Ardalan Esmaili (Snabba Cash) în rolul lui Rasmus Ståhlgren, Eva Melander (Border) în rolul Rinei Olander și Helena Bergström (House of Angels) în rolul Agathei Torstensson, alături de Pekka Strang (Tom of Finland) care îl interpretează pe Raimo Korpi, Miro Lopperi (Aikuiset) ca Sampo Raivio, Clarisse Lhoni-Botte (Rolling to You) ca Béatrice Joly și Charles Martins (Emily în Paris) ca Denver Carpentier. Serialul este regizat de AJ Annila (Peacemaker), unul dintre cei mai importanți regizori din Finlanda. 

codename-annika-tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-serialul-de-pe-skyshowtime-premiera-distributie-trailer-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Povestea din Codename: Annika 

În acest serial polițist, detectiva finlandeză Emma Haka, aflată încă în perioada de instruire privind munca sub acoperire, este trimisă într-o misiune în lumea coruptă a comerțului cu arte plastice din Stockholm. Sub pseudonimul Annika Stormare, ea preia firea ciudată și pătimașă a acesteia din urmă. Pe măsură ce ancheta o duce pe Emma mai adânc în lumea interlopă, începe să se estompeze granița dintre ea și Annika – ce a fost cândva în viață și a lăsat în urma sa o rețea încurcată de mistere.  

„Codename: Annika” a primit susținere pentru realizare de la Federația de Film din Finlanda și de la Programul Europa Creativă – MEDIA al Uniunii Europene și este finanțat de Business Finland – Audiovisual Production Incentive. Mia Ylönen și Aleksi Bardy sunt co-creatori pentru Helsinki-Filmi. 

Codename: Annika – Trailer

Citește și:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.