Cod roșu la metrou! Tentativa de SUICID in toiul zilei

Scene șocante la metrou, pe Magistrala 3, care leagă Piața Unirii de cartierul Militari. O altă tentativă sinucidere a avut loc la metroul din Capitală, mai exact pe Magistrala 3 care momentan este blocată.

Din primele informații reiese că o persoană a încercat să se sinucidă pe Magistrala 3 de metrou, motiv pentru care se circulă în sistem pendulă între stațiile Politehnica și Preciziei.

Metrorex a emis deja un comunicat pe baza incidentului, dar nu sunt prezentate foarte multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat.

„Metrorex informează că, astăzi începând cu ora 14:47, circulația trenurilor de metrou este reorganizată, pe Magistrala 3 de metrou: se circulă în sistem pendulă între stațiile Politehnica și Preciziei în urma unei tentative de suicid”, anunță Metrorex.

Metrorex a mai anunțat că urmează să se desfășoare o anchetă pentru a stabili cu exactitate ceea ce s-a întâmplat și dacă într-adevăr este vorba despre o tentativă se sinucidere.

transmite că urmează ca ancheta să stabilească condițiile în care s-a produs evenimentul.

„Agenția metrorex va comunica reluarea circulației trenurilor de metrou în condiții normale în momentul în care totul va fi stabilit”, se arată în finalul comunicatului.

Știre în curs de actualizare

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *