Cocalar prins beat, drogat şi fără permis. A luat-o la fugă la vederea poliţiştilor deşi era în chiloţi, iar afară erau -5 grade / VIDEO DE CASCADORII RASULUI

Un tânăr drogat şi fără permis, din comuna dâmboviţeană Vulcana Pandele, a pus poliţia pe jar, în weekend. Acesta a fost oprit în trafic, pentru control, în timpul unei razii, numai că a coborât din maşină şi a luat-o la fugă.

Nu a contat că afară erau -5 grade Celsiu, iar el era îmbărcat doar cu un tricou şi o pereche de boxeri.

Tânărul a abandonat maşina şi a luat-o la fugă, pe un câmp, dar a fost prins repede de oamenii legii. La cercetarea făcută la faţă locului s-a constat că tânărul nu avea permis, iar maşina nu avea asigurare RCA valabilă.

Poliţiştii au reţinut plăcuţele de înmatriculare. Analizele au arătat că tânărul consumase droguri.

Cu toate acestea procurorii nu au considerat că este un pericol public şi nu au fost de acord cu reţinerea lui.

În acţiunea de ieri, condusă de inspectorului şef, comişar şef de poliţie Claudiu Antofie au fost controlate 856 de autovehicule şi au fost legitimate 987 de persoane. De asemenea, au fost controlate şi 63 de societăţi comerciale.

În urma activităţilor din teren, poliţiştii au constatat 19 infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice şi au aplicat 605 sancţiuni contravenţionale, dintre care 464 în conformitate cu prevederile O.U.G nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Alte 93 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 12 pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 12/1990privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite si 3 la Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor

Valoarea totală a amenzilor se ridică la 185.450 de lei.

De asemenea, au fost reţinute 21 de permise de conducere si au fost retrase 16 certificate de înmatriculare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *