Alerta! Detalii de ULTIMA ORA privind reactia adversa la femeia vaccinată cu serul anti COVID Oxford-Astra Zeneca

Femeia vaccinată cu vaccinul produs de AstraZeneca din cauza căreia compania a suspendat temporar studiile clinice a făcut mielită transversă, o afecţiune neurologică gravă, informaţia apărând într-un document intern de siguranţă al gigantului farmaceutic pe care l-au obţinut jurnaliştii CNN.

În act scrie că femeia de 37 de ani, anterior sănătoasă, a suferit mielită transversă confirmată, după a doua doză de vaccin şi că a fost spitalizată din această cauză. Pacienta a avut dureri în braţe şi picioare, dureri de cap şi dificultăţi la mers. La scurt timp după acest moment compania a respins relatările din presă despre faptul că femeia are un caz confirmat de boală neurologică rară.

Citiți și:  BREAKING! AstraZeneca primeşte PROTECTIE GUVERNAMENTALA din partea mai multor ţări în cazul în care vaccinul pentru COVID-19 va avea efecte secundare

Din cauza stării de sănătate a participantei la studiile clinice de fază 3, acestea au fost oprite o perioadă, şi reluate în urmă cu o săptămână, însă doar în Marea Britanie şi Brazilia, nu şi în SUA. Reprezentanţii companiei nu au recunoscut în mod oficial afecţiunea femeii, vorbind public despre o „boală inexplicabilă” pe care o are aceasta, anumiţi specialişti acuzând însă lipsa de transparenţă a acestora.

Într-un comunicat recent compania farmaceutică a explicat că se angajează să respecte siguranţa participanţilor la studiu. Niciun alt caz similar nu a fost diagnosticat printre alţi voluntari ai studiului, potrivit raportului obţinut de CNN.

Femeia care s-a îmbolnăvit după vaccin a început să se simtă mai bine.

Citiți și:  BREAKING NEWS Testele pentru vaccinul împotriva Covid-19 au fost OPRITE. Care este MOTIVUL

Vaccinul AstraZeneca, dezvoltat în colaborare cu Universitatea Oxford, era considerat lider în cursa mondială de dezvoltare a unui vaccin anti-Covid-19.

Comisarul.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

143 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile