Clujeni cu Porsche la scară se revoltă din cauza migrantilor din Sri Lanka: „Domnii au reclamat, mi-au spus că le-am stricat strada, că e zonă de lux”

SCANDALUL DITRAU SE REPETA LA CLUJ? DIN PREA MULTA „CORECTITUDINE POLITICA”, IPOCRITII DE LA ZIARUL ADEVARUL TIN PARTEA MIGRANTILOR SI ACUZA ROMANII DE „RASISM”:

Revoltă pe o stradă din selectul cartier Gruia din Cluj-Napoca, cu vile somptuoase şi maşini scumpe la scară din cauza mutării aici a câtorva muncitori veniţi legal din Sri Lanka. „Brusc au chemat Poliţia, pe urmă au făcut plângeri peste tot pe unde puteau să facă”, spune reprezentantul firmei care i-a recrutat.

Strada Lăpuşului din Gruia e o stradă mică şi liniştită, cu doar câteva case. Dintre proprietari, 15 se pare că au semnat o petiţie autorităţilor prin care cer arbitrarea nemulţumirii lor, anume că într-unul dintre imobile, o fostă grădiniţă, sunt cazaţi 22 de străini cu pielea închisă la culoare, care nu se ştie ce caută aici şi cât de legal muncesc. Nimeni însă nu-şi asumă în faţa reporterului actualdecluj.ro nemulţumirile clare şi, de cele mai multe ori, nici semnarea petiţiei – relatează Actual de Cluj. Strada are „vile scumpe şi Porsche parcat în faţa casei”, arată sursa citată.

„Ei sunt un pic şocaţi. E o stradă bună, pe stradă sunt maşini scumpe. Oamenii au pretenţii de la vecinii lor. Asta e cazarea lor (a celor 22 de srilankezi-n.red.) pentru că e aproape de restaurant şi sunt condiţii destul de OK. Problema principală e că sunt de culoare închisă şi vin din altă zonă. Dar părerea mea e că vecinii o să se obişnuiască, pentru că oamenii sunt foarte OK, sunt liniştiţi, ca spirit civic sunt peste români, respectă oamenii, nu ies în curte. Le-am spus ”respectaţi-i pe vecini şi o să vă respecte şi ei”, spune pentru sursa citată un angajat al localului unde aceştia lucrează.

DIN PRIMA ZI VECINII AU CHEMAT POLIŢIA

Din prima zi vecinii au chemat Poliţia. „Domnii de pe stradă au reclamat, mi-au spus că le-am stricat strada, că e zonă de lux”, spune el.

Sri lankezii au fost aduşi de o firmă de specialitate, al cărei director, Romulus Badea, spune pentru actualdecluj.ro: „sunt veniţi 100% legal, cu toate formele, cu permis de şedere. Au doar problema cu vecinii care brusc au chemat Poliţia, pe urmă au făcut plângeri peste tot pe unde puteau să facă. Sunt cam 20 de persoane cazate, oamenii îşi văd de treaba lor, dar numai în prima săptămână au fost reclamaţii în fiecare zi”. – Ziarul Adevarul

Nota redactiei noastre: Clujenii au perfecta dreptate. Migrantii n-au ce cauta in Romania. De cand si pana cand am devenit asa ipocriti incat sa acceptam tot soiul de colorati la noi in tara care sa spurce tot?

Vezi: Cea mai buna varianta in Cazul Ditrău: recursul la referendum național

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *