Clotilde Armand trimite un DOCUMENT HALUCINANT Spitalului de Copii „Grigore Alexandrescu”

Primăria Sectorului 1, sub semnătura primarului Clotilde Armand, a transmis Spitalului Clinic de Urgenţe pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, luni, 28 iunie, o adresă prin care informează unitatea medicală că de la 1 iulie nu îi va mai fi asigurată paza.

„Prin prezenta că informăm că procedurile privind predarea unităţii sanitare sunt aproape finalizate, urmând a fi încheiate până la sfârşitul lunii curente.

Conform celor menţionate mai sus, vă informăm că Sectorul 1 al Municipiului Bucureşti nu mai poate asigura finanţarea serviciilor de pază pentru Spitalul Clinic de Urgenţe pentru Copii „Grigore Alexandrescu” începând cu data de 01.07.2021.

Vă rugăm să întreprindeţi toate demersurile legale privind asigurarea serviciilor de pază pentru unitatea sanitară menţionată”, se arată în documentul semnat de Clotilde Armand.

Citiți și:  Andrei Caramitru dă de pământ cu Clotilde Armand şi cu Nicuşor Dan

Spitalul „Grigore Alexandrescu” este cel mai mare spital de copii din ţară.

La propunerea primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, consilierii locali au adoptat la începutul anului o hotărâre prin care renunță la administrarea a patru unității sanitare: Spitalul de Chirurgie Plastică și Reparatorie, Spitalul de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, Spitalul de Urgență Floreasca și Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice.

Proiectul aprobat prevede că „Se aprobă transmiterea din administrarea Consiliului Local al Sectorului 1 a terenurilor și clădirilor aferente a 4 spitale, în administrarea unităților sanitare publice respective, conform Anexei nr. 1 la prezenta hotărâre”. În hotărâre nu se precizează cine va finanța în continuare cheltuielile de funcționare.

Citiți și:  Cutremur în dosarul fraudării alegerilor de la Sectorul 1 al Capitalei. Este răsturnare completă de situație

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!