Clotilde Armand TAIE IN CARNE VIE si AMENINȚĂ ANGAJAȚII

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, amenință angajații din subordinea sa cu neplata salariilor. Armand susține că o parte din angajații din subordinea sa pleacă de la muncă oricând au chef, dar sunt plătiți full time. Edilul amenință că toți cei care continuă cu astfel de comportamente vor mai încasa doar banii aferenți zilelor în care chiar au muncit.

„Observ că unii angajați din Primăria Sectorului 1 au impresia că sunt în vacanță. Da, da. Sau că locuitorii acestui sector sunt obligați să le plătească salariile pentru figurație… sau să plece de la locul de muncă când au chef. Nu știu cum i-a obișnuit fosta administrație însă vă spun ferm că eu nu voi tolera așa ceva.

Citiți și:  Andrei Caramitru dă de pământ cu Clotilde Armand şi cu Nicuşor Dan

De astăzi, toți funcționarii primărie și din subordonate care nu-și folosesc cartelele pentru pontaj sau registrul de prezență nu vor mai fi plătiți. E simplu: ești plătit cât muncești. Un alt aspect: am trimis către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate o adresă să verifice și să ne comunice situația celor care folosesc concediile medicale. Avem multe suspiciuni că aceste concedii sunt folosite abuziv. De asemenea, vom schimba regulamentul intern pentru ca în ziua de vineri să nu se mai lucreze până la ora 14.00. Să lucreze pâna la ora 16.00. Așa cum e normal.

PS: Să știți că există și altfel de angajați. Sunt funcționari care stau până seara și muncesc în locul celor absenți. Iar frustrare este imensă atunci când unul muncește și zece privesc cu dispreț la el”, a scris Armand pe Facebook.

Citiți și:  Cutremur în dosarul fraudării alegerilor de la Sectorul 1 al Capitalei. Este răsturnare completă de situație

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!