Clotilde Armand face prăpăd. Dezvăluiri despre DICTATURA care sfidează legea

Scandalurile se țin lanț la sectorul 1. Dan Podaru, membru fondator al Uniunii Salvați Bucureștiul actualmente consilier local PNL la Sectorul 1, a făcut dezvăluiri devastatoare despre modul în care își exercită mandatul de primar Clotilde Armand. Și le spune într-un interviu exploziv cu Robert Turcescu.

Reamintim că Dan Podaru este și prodecanul Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării. Pe lângă această funcție.

În ultima perioadă, Clotilde Armand a fost implicată într-o serie de scandaluri legate de promovarea unor proiecte dubioase. Revoltător este modul în care primarul de la Sectorul 1 a organizat licitația pentru digitalizarea parcărilor. Dan Podaru a venit cu detalii.

„Clotilde Armand vrea să digitalizeze parcările și a adus un om din USR, coleg de partid. Dacă lucrul acesta s-ar fi întâmplat la PSD, ne legam cu lanțuri. Cât despre alegerea City Managerului, din 500 de CV-uri nu a ales niciunul, a ales tot un coleg de partid. Repet, dacă făcea PSD așa, îi mâncam. În momentul în care orice vot este împotrivă, e revoltător”, a dezvăluit Dan Podaru.

Citiți și:  Andrei Caramitru dă de pământ cu Clotilde Armand şi cu Nicuşor Dan

Începuturile USR-ului
Dan Podaru a vorbit și depre începuturile USR. El a fondat USB (Uniunea Salvați Bucureștiul) alături de Nicușor Dan, actualul primar general al Capitalei, cei doi fiind unii dintre membrii fondatori ai organizației, însă Dan Podaru a trebuit să se retragă din USB din motive personale pe care ulterior le-a mărturisit în cadrul emisiunii lui Robert Turcescu.

În discuția avută cu Robert Turcescu în cadrul emisiunii EVZ Play, Podaru a dezvăluit că plecare sa din USB, ulterior USR, a fost din cauza fricii că noua mișcare va „rupe din PNL”, acest lucru ducând la un eșec în lupta împotriva PSD-ului.

Dorința de a schimba România
Ideea fondatorilor Uniunii Salvați Bucureștiul a plecat de la dorința de a da jos PSD-ul de la putere. Podaru împreună cu Nicușor Dan au plecat fixați pe ideea de a face un partid politic care să poată să lupte împotriva Socialilor, însă nu au vrut ca USB-ul să se transforme într-o organizație de tip ONG.

Citiți și:  Cutremur în dosarul fraudării alegerilor de la Sectorul 1 al Capitalei. Este răsturnare completă de situație

Dorința de a face nu nou partid a fost deschiderea către societate, tocmai de aceea cei doi nu au vrut să se îndrepte spre un ONG, acest tip de organizație limitându-le viziunea.

Scopul lor a fost cel de a ajunge la guvernare și de a schimba fața României cu ajutorul unei echipe de oameni de viitor.

Podaru a declarat că niciodată nu a privit USB-ul ca un adversar pentru PNL, deoarece PNL-ul, în ciuda greșelilor făcute în timp, era cu mult superior partidului contra căruia Podaru și Nicușor Dan au vrut să lupte împotrivă și anume PSD.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!