“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATISTIRI

CLIPE DRAMATICE pentru LEO IORGA – APEL disperat catre fani!

leo
Solistul Leo Iorga are nevoie de 50.000 de euro pentru tratamentul care i-ar putea salva viața. Leo Iorga se luptă de ani de zile cu cancerul la plămâni, iar tratamentul revoluționar poate fi realizat doar într-o clinică din Turcia.

Soția cântărețului este disperată deoarece ei nu dispun de acești bani. “Starea de sănătate a lui Leo nu este deloc bună, ultimele rezultate în urma analizelor nu ne-au bucurat deloc! Plus că se enervează foarte des, din cauza bolii, şi tot aşa. Când ştii că eşti cu securea deasupra capului, este şi normal. Acum îi mai trebuie iar 50.000 de euro pentru tratament. Trebuie să facă un fel de radioterapie, iar fiecare şedinţă costă 7.000 de euro (n.r – investigaţii, cazare şi transport). El trebuie să meargă să facă asta într-o ţară din Uniunea Europeană sau în Turcia.”, a declarat Paula Iorga, pentru Click!.

Leo Iorga face tot posibilul pentru a scăpa de cancer, iar în 2017, a ajuns la tratament la o clinică din Cuba, pentru un vaccin anticancer. Solistul a trecut prin cinci intervenții chirurgicale, respectiv la glandele suprarenale, creier și plămâni, pentru a-i fi extripate mai multe tumori. Cu toate acestea, Leo Iorga nu renunță la concerte și cântă în mai multe zone ale României, mai ales pentru a face rost de bani pentru tratament.

VEZI SI: Zavoranca, ATAC LA PIŢIPOANCELE din cluburile de fiţe din Mamaia: „Baragladine obosite, în latexuri pe 30 de grade, cu ochelari de schi şi pene”

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.