“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

Clipe de groaza traite de doi pensionari: Au fost pusi la pamant si BATUTI de mascati dupa ce Politia a gresit adresa (iar)

2

O intervenţie în forţă a mascaţilor a şocat doi viitori miri şi pe părinţii lor, în vârstă de 70 de ani. Trupele speciale au intrat peste ei în apartamentul din centrul Capitalei şi i-au pus la pământ în bătaia armelor, chiar în timp ce plănuiau nunta. Nu au greşit apartamentul, dar au confundat infractorii.

Bruscaţi, imobilizaţi şi puşi la pământ. Apoi, păziţi cu armele la vedere. Aşa-zişii suspecţi sunt un profesor de istorie, împreună cu viitoare lui soţie, cetăţean american de origine română. Dar şi părinţii ei, doi bătrâni de 70 de ani care tocmai îşi cunoscuseră ginerele. Plănuiau nunta, când mascaţii din trupele speciale au descins în forţă în apartamentul din Centrul Capitalei.

Corneliu Riegler, profesor de isorie: „Au intrat aici în cameră, s-au făcut comozi pe canapele, pe fotolii. Ei râdeau. Prietena mea plânge, tatăl ei este lovit la pământ.”

Corneliu Riegler a cumpărat apartamentul în urmă cu 15 ani. Fostul proprietar luase în spaţiu o familie de romi care erau în evidenţele Poliţiei. Agenţii i-au mai căutat de câteva ori la aceeaşi adresă fără să-i găsească. Şi totuşi, pe mandatul de percheziţie emis de procurorii din Prahova erau notate aceeaşi stradă şi număr de apartament.

Corneliu Riegler, profesor de isorie: „Agenţii SIAS, după ce am văzut că au greşit adresa au fugit efectiv. Realmente au fugit.”

Şocaţi şi chiar răniţi în timpul percheziţiei, oamenii au anunţat imediat autorităţile.

După ce şi-au dat seama că nu el era cel căutat de mascaţi, proprietarul apartamentului a sunat la 112, iar apelul său a fost resdirecţionat către secţia 14, afalată la 40 de metri distanţă. Agenţii de aici au venit să vadă despre ce este vorba, însă reprezentanţii Poliţiei Capitalei spun că până îna cest moment, proprietarul nu a depus nicio plângere oficială.

Cătălin Ioniţă, şeful Poliţiei Române: „Este regretabil că se întâmplă aceste lucruri, ele trebuiesc îndreptate. Cu siguranţă nu-şi doreşte nimeni acest lucru, însă când se întâmplă, ele trebuie asumate şi noi ni le asumăm.”

Sunt erori asumate, nu şi sancţionate. În România, descinderile greşite au devenit „specialitatea” forţelor speciale. Mai mulţi oameni nevinovaţi au fost călcaţi în picioare şi traumatizaţi în astfel de intervenţii. Toate, se încheie cu scuzele de rigoare. Teoretic, înainte de percheziţii, adresa trebuie verificată şi supravegheată timp de câteva zile.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.