NOUTATISOCIETATE

Clipe de GROAZĂ pentru criminala de la metrou. Poliția a luat o decizie radicală

crm

Magdalena Şerban, criminala de la metrou care a şocat o ţară întreagă, a stârnit multă indignare şi printre femeile aflate în aerstul Poliţiei Capitalei.

A fost dispus un mandat de arestare pentru 30 de zile a fost emis pe numele Magdalenei Şerban după ce aceasta a omorât-o pe Alina Ciucu, împingând-o în faţa metroului, în staţia Dristor 1.

Iniţial, Magdalena Şerban a fost băgat în celulă cu alte femei, dar acestea au protestat faţă de prezenţa acesteia, iar conducerea arestului a trebuit să ia măsuri.

Magdalena Șerban a fost mutată singură în celulă
Magdalena Şerban a fost mutată singură într-o altă celulă. Criminala de la metrou a fost mutată într-o celulă unde stă singură, după revolta femeilor aflate în arestul poliţiei.

Magdalena Şerban a fost prinsă la câteva ore după ce a ucis-o pe Alina Ciucu, o tânără de 25 de ani care se întorcea de la muncă în seara fatidică. Femeia a pândit-o la metrou, în staţia Dristor 1 şi a împins-o cu putere pe şine. Înainte de o omorî pe Alina, Magdalena Şerban a mai încercat să o arunce în faţa metroului pe o altă tânără, dar nu a reuşit.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Ne confruntăm cu CENZURA pe Facebook. Dacă dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.