Clarvăzătoarea din Carpați spune CÂND VA FI MARELE CUTREMUR. Este CUMPLIT!


Clarvăzătoarea din Carpați Maria Ghiorghiu a anunțat un nou cutremur devastator.

„Brusc, aud un zgomot ca de pasare, un zgomot de parcă s-ar fi speriat de ceva sau de cineva. Văd că acea pasăre, era de fapt un papagal mai mare, un papagal care a început să zboare prin încapere pe deasupra patului și în jurul patului, de parcă ar fi vrut să-și avertizeze stăpânii de ceea ce urma sa aiba loc.

Numai că, stâpănii îl strigau pe nume, pentru că acesta să se astâmpere, îl strigau Şaibăr, dar papagalul era extrem de agitat și de speriat. Dacă ar fi putut, ar fi ieșit prin pereți, atât de speriat era. În doar câteva clipe dragilor, când stăpânii papagalului înca îl mai certau pe acesta ca să se așeze, începe un CUTREMUR extrem de puternic, cum nu am mai văzut niciodata de când scriu eu aici pe Blog, de când trăiesc asemenea Minuni. Patul nu se legăna fraților, patul sarea de la pamant în sus cu o viteză uluitoare.

Așa precum fierbe apa în clocot mare, la foc mare, tot la fel sărea patul de la pământ în sus. După aceasta, nu mi s-a mai arătat nimic. Vedeam doar CUTREMURUL extrem de puternic care, ridica patul de la pământ. Prieteni dragi, din păcate, vom auzi de un astfel de Cutremur puternic; extrem de puternic. Unde anume va fi sau când, eu nu știu a vă spune. Nu mi s-a arătat”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *