Clanurile tiganesti vor primi BANI de la bugetul local

Pare incredibil, dar este adevarat. Clanurile tiganesti vor primi BANI de la bugetul local.

Primaria Lugoj plateste lunar bani publici in conturile familiei Caldaras. Mai exact, banii lugojenilor sunt folositi pentru a plati chiria unei cladiri de pe strada Traian Grozavescu unde functioneaza o gradinita. Francisc Boldea nu a iesit inca sa explice public cum de este posibil ca administratia locala sa ajunga sa inchirieze de la niste romi un imobil.

In urma cu ceva timp, primarului i s-a solicitat sa cumpere imobilul respectiv, insa acesta si consilierii PSD s-au opus. Conform unor documente intrate in posesia Lugoj Info, imobilul a fost achizitionat de catre o familie de tigani cu numele Caldaras, coincidenta sau nu, familia purtand acelasi nume cu cel al celebrului clan care s-a facut remarcat in ultimii ani in Lugoj printr-o serie de evenimente mai putin placute.

Citiți și:  VIDEO - Scandal și bătaie între tigani în curtea Catedralei Mitropolitane Iaşi

Revoltator este faptul ca, desi putea opta pentru achizitia imobilului, Boldea accepta sa plateasca o chirie lunara frumusica. Prietenia dintre Boldea si clanurile tiganesti este binecunoscuta lugojenilor dupa ce in ultimii ani mai multe palate au rasarit pe strazile din Lugoj avand girul primarului, insa fara sa respecte cea mai mica regula a arhitectilor. De asemenea, Boldea nu a avut nicio interventie la adresa autoritatilor cand, in ultimii doi ani, Lugojul a fost scena mai multor confruntari intre clanurile de tigani.

Boldea a anuntat in ultimii ani ca dispune de sume record la bugetul local, insa iata ca a preferat sa plateasca chirie in loc sa cumpere imobilul de pe strada Traian Grozavescu.

Citiți și:  Mădălin Voicu, radiografia lumii interlope. „Țiganii au un mod de viață…”

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
george
george
2 ani in urma cu

Lugojenilor asa le place! Daca nu era asa, nu il votau! Cum e turculsi pistolul!

george
george
2 ani in urma cu

Lugojenilor asa le place! Daca nu era asa, nu il votau! Cum e turculsi pistolul!