Clanul Duduianu, un nou atac sângeros. Locotenentul „Prințului țiganilor”, executat la comanda

Un membru al temutului clan Cosmos, din Iași, a fost înjunghiat de câțiva indivizi care ar fi fost trimiși de interlopul fugar, Anaser Duduianu, Liderul interlop a fugit în Marea Britanie după ce a fost acuzat că l-a șantajat și jefuit pe Florin Salam.

Incidentul ar fi avut loc undeva la periferia Londrei, după o partidă ilegală de poker.

Câțiva indivizi l-ar fi atacat cu cuțitele pe Adrian Hârjan, unul dintre membrii importanți ai clanului Cosmos, din Iași, relatează Spynews.ro. Cu toate acestea, tăieturile nu ar fi fost unele grave, ci ar fi reprezentat mai degrabă un avertisment.

Atacul ar fi fost comandat de Anaser Duduianu, care l-ar fi șantajat și jefuit pe Florin Salam.

În replică, un lider al clanului Cosmos a postat un mesaj pe un site de socializare, în care a anunțat că incidentul nu i-a afectat. „Când am ajuns acolo, erau deja gărzi. Noi nu suntem prăduitori. Noi murim greu. Suntem samurai. Suntem născuți să ne luptăm… Este greșit ce ai făcut tu, Anaser!”, au anunțat aceștia.

Despre membrii clanului lui Cosmos Tănase, supranumit „Prințul țiganilor”, s-a relatat în trecut, mai ales în presa germană, că se ocupau, printre altele, cu mutilarea minorilor, pe care, ulterior, îi trimiteau la cerșit

Sursa: antena3.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!