CLANUL DUDUIANU – INTERCEPTAT: ”Va ieși război, s-a dat alarmă de gradul zero! (…) Îi tai limba lu` Salam, să ajung mort la copiii mei…”

Considerați unii dintre cei mai periculoși interlopi din România, membrii clanului Duduianu (coordonați până de curând de Emi Pian) stabilesc ”regulile străzii” în București de mai bine de 30 de ani, atunci când la ”șefie” se afla temutul Cristofor. Metoda de convingere a fost și rămâne violența, iar victimele grupării au fost bătute cu sălbăticie, ceea ce a avut ca rezultat, în lumea interlopă, un renume de temut.

GÂNDUL.RO a prezentat informații în exclusivitate despre arestarea preventivă a unor ”capi” ai clanului Duduianu, mai mult de 100 de polițiști fiind angrenați în acțiunea care a constat și în percheziționarea a mai mult de 11 locuințe. Totul a avut loc la sfârșitul lunii trecute, pe 22 iulie. Se întâmpla înainte ca Emi Pian, cel care preluase conducerea clanului după moartea lui Cristofor, să fie omorât la o partidă de barbut.

CRONOLOGIE

-22 iunie 2020 – Aramis (fiul temutului Cristofor, fost lider al clanului Duduianu) este bătut la un botez la care cânta Florin Salam, în localul ”Le Blanc” din București
-24 iunie 2020 – Salam depune plângere după ce Aramis l-ar fi scos vinovat de agresiunea la care a fost supus și i-a cerut 100.000 € ca să nu-i taie limba
-26 iunie 2020 – În aceeași zi, la o benzinărie, Aramis îi transmite lui Salam – prin intermediul unui anume Grasu – că nu glumește și îi cere să facă plata în două tranșe. Discuțiile sunt interceptate și înregistrate ambiental. GÂNDUL.RO vi le dezvăluie acum ÎN PREMIERĂ
-22 iulie 2020 – Au loc percheziții la domiciliile mai multor membri ai clanului Duduianu, printre care și acasă la Aramis. Acesta este pus sub învinuire pentru șantajarea lui Florin Salam și a altor maneliști
-4 august 2020 – Emi Pian (vărul lui Aramis) este ucis la o partidă de barbut. Emi preluase conducerea Duduienilor în decembrie 2018, după moartea lui Cristofor (tatăl lui Aramis)
—///—

În iulie, când Denom, Seif și Aramis (primii doi unchi ai lui Emi Pian, al treilea văr cu acesta) au fost puși sub învinuire, totul a plecat de la plângerile penale formulate de maneliști celebri – precum Florin Salam și Nicolae Guță. Aceștia au spus că au fost tâlhăriți de Duduieni și reclamând o pagubă de peste 100.000 de euro. Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, clanul Duduienilor i-a obligat pe mai mulți interpreți de muzică de petrecere să le remită sume de bani care ajungeau până la 100.000 de euro sau să cânte, gratis, la diverse evenimente.

„În perioada octombrie 2017 – iulie 2020, suspecții, cunoscuți în spațiul social având ca preocupare săvârșirea de fapte cu violență, profitând de autoritatea conferită de apartenența la o anumită familie, prin amenințare cu acte de violență, au determinat sau au încercat să determine persoanele vătămate, interpreți de muzică de petrecere, să le remită sume importante de bani – de până la 100.000 de euro – sau să presteze servicii artistice în mod gratuit la mai multe evenimente”, s-a menționat în comunicatul respectiv.

”Întâlnire de taină” între Aramis și Grasu la o benzinărie MOL din București
GÂNDUL.RO a obținut alte informații senzaționale, în exclusivitate. Celebrului manelist Florin i s-au cerut 100.000 de euro, în două tranșe a câte 50.000 de euro, pentru a mai putea să cânte undeva. În caz contrar, nici măcar localurile din străinătate nu-i vor mai fi accesibile.

Potrivit înregistrărilor ambientale – efectuate în baza unui mandat de supraveghere pe data de 25 iunie a acestui an –, la ”întâlnirea de taină” au participat Ioniță Marius-Marius, zis ”Grasu” și ”Aramis” – Constantin Nicolae (fiul defunctului Cristofor) -, iar aceștia au făcut un adevărat ”plan de acțiune” împotriva manelistului considerat vinovat pentru că Aramis fusese agresat pe 22 iunie anul acesta la restaurantul Le Blanc” și, în consecință, este ”bun de plată”.

Dar nu au lipsit nici amenințările adresate lui Salam, în cazul în care acesta nu va plăti suma de 100.000 de euro, Aramis spunând că ”îi va tăia limba și o să-l omoare”.

Vezi: Traian Băsescu: „Clanurile ţigăneşti nu au limite, răzbunarea va fi crâncenă”

”La data de 25.06.2020, au fost efectuate activități de supraveghere video și audio, în baza mandatului de supraveghere nr. 59/UP din 23.06.2020, ocazie cu care s-a stabilit faptul că, la ora 12:25, numiții Ioniță Marin-Marius, zis Grasu, și Constantin Nicolae, zis Aramis, s-au întâlnit la stația peco MOL, din București, (…), ocazie cu care cel din urmă i-a transmis lui Ioniță Marin-Marius, zis Grasu, că îl consideră vinovat pe Stoian Florin, zis Florin Salam, de faptul că a fost bătut la restaurantul Le Blanc, iar din acest motiv Stoian Florin trebuie să-i remită acestuia, prin Ioniță Marin-Marius, suma de 100.000 euro, în două tranșe a câte 50.000 euro fiecare, în caz contrar acesta nu va mai cânta nicăieri, îi va tăia limba lui Florin Salam și o să-l omoare”.

Aramis, dezlănțuit: ”Salam să nu mai cânte în viața lui, să-mi aducă banii mei!”
Înregistrările ambientale obținute, în exclusivitate, de GÂNDUL.RO, au surprins întreaga discuție desfășurată în benzinăria MOL de bulevardul Decebal, în miezul zilei – ora 12.25 -, iar manelistului Florin Salam i s-a pregătit, practiv, ”viitorul artistic”.

Cel mai vehement a fost, bineînțeles, Aramis – Constantin Nicolae -, cel care îi transmite interlocutorului că manelistul trebuie să ”plătească” 100.000 de euro, în două tranșe, în caz contrar fiind obligat să nu mai cânte nicăieri.

Vizibil tensionat, Aramis a amenințat în timpul discuției că îi va ”tăia limba” lui Salam dacă acesta nu trimite banii ceruți.

Vezi: Pentru că sunt analfabeți, polițiștii s-au dus la circ să-l caute pe clownul Duduianu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *