Clanul Tostaua – pe ritm de manele dansează ÎNARMAȚI cu SĂBII, FURCI și TOPOARE

Clanul-Tostaua

Clanurile Capitalei «fac legea» în localităţile din Ilfov

Clanul Tostaua este faimos pentru atacurile cu violenţă – ei au reuşit să bage spaima în mulţi locuitori din mai multe localităţi din jurul Capitalei, mai ales în oraşul Pantelimon dar şi din judeţul Călăraşi. Un primar din comuna Gălbinaşi, de unde sunt originari membri ai clanului, a fost ameninţat cu moartea şi bătut pentru că a refuzat să achite partea interlopilor.
După ce, în urmă cu câţiva ani, a murit capul familiei, gruparea interlopă a pierdut din puterea pe care o avea în zonă. Liderul  clanului este acum Jamaica.

În imaginile de mai jos, surprinse în timpul unei petreceri, liderul clanului agită o sabie, după care se înarmează și cu un topor cu coadă lungă. Exemplul său fiind preluat de mai mulți membri ai clanului, care se înarmează cu furci. În tot acest timp, cu toții dansează pe ritm de manele.

Citiți și:  [ Intervenție în forță a mascaților: BĂTAIE ÎNTRE ȚIGANI ÎN CEL MAI RĂU FAMAT CARTIER DIN ORAȘ! Trei bărbați la spital ]

Ce-i recomandă? Activitățile de proxenetism, trafic de droguri și șantaj

Interlopii din clanul Tostaua însă au dovedit că nu au niciun fel de scrupule și pot ucide chiar și la comandă. De fapt așa și-au “marcat” teritoriul în Capitală, dar mai ales în Ilfov, după ce și-au executat un rival ca-n filmele cu mafioți.

Au continuat apoi să facă… afaceri. Cu sechestrări de persoane, mai exact boschetari, pe care îi silesc să muncească pe șantier, iar toți banii se decontează în buzunarele lor. – Sursa: Starea Natiunii

VIDEO AICI

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile