Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
INTERNATIONALSTIRI

Clan tiganesc condamnat pentru trafic cu bebelusi

clan-tiganesc-condamnat-in-franta-pentru-trafic-cu-bebelusi-190591-1

Tribunalul Corectional din Marsilia a condamnat miercuri patru tigani din Romania la pedepse cuprinse intre 18 luni si cinci ani de inchisoare pentru ca au vandut bebelusi catre doua cupluri sterile de nomazi francezi, condamnate la inchisoare cu suspendare.

3.500 de euro, 5.000 de euro, 10.000 de euro pentru un bebelus. Comertul cu fiinte umane, “sclavia timpurilor moderne”, este interzis relateaza Le Figaro in editia electronica. Procurorul a cerut miercuri, in cadrul procesului pentru trafic cu bebelusi tigani, pedepse importante, de sapte ani, impotriva celor patru tigani acuzati ca au organizat o retea de trafic cu bebelusi, vanduti catre cupluri sterile de nomazi. Tiganii au fost acuzati de “trafic de fiinte umane”. El a cerut totodata doi ani de inchisoare pentru cele doua cupluri de cumparatori.

Vanzatorii au fost condamnati la pedepse cuprinse intre 18 luni si cinci ani de inchisoare si interzicerea ulterioara a intrarii pe teritoriul Frantei, iar cumparatorii au fost condamnati la pedepse de doi ani de inchisoare, cu suspendare. Procurorul a denuntat “mizeria umana”, “suferinta” protagonistilor, “avaritia” unora dintre ei, “o lume interlopa la limita mafiei” si “dezumanizarea”, intr-un dosar pe care l-a rezumat la “crearea unei uzine de bebelusi” de catre “un clan familial” in cadrul caruia concubinii au “obligat femeile sa-si vanda copiii”.

“Alti bebelusi au fost vanduti”, a dat procurorul asigurari, in contextul in care procesul a vizat patru sarcini, dintre care doua au condus la vanzari, iar alte doua au esuat, una deoarece mama a refuzat, pana la urma, sa isi abandoneze copilul, iar cealalta, intrucat politia a arestat banda anterior, in urma unui pont.

Din clan fac parte patru romani, si anume Ilie Ionita, alias “Tarzan”, personajul central, si partenerii surorilor sale, Valeriu Rosu, Florian Stan si Florin Coman, cu varste cuprinse intre 25 si 42 de ani. Ei au venit sa munceasca in Franta. De fapt, cautau in gunoaie, iar unul dintre ei cersea in Corsica. Locuiau in tabere improvizate, hranindu-se cu ceea ce gaseau in pubelele unui supermarket vecin si trimiteau mandate de cate 20-30 de euro pe saptamana familiilor lor din Romania.

Toti au negat faptele de care au fost acuzati, in pofida probelor, constand in interceptari telefonice si a marturiilor prin care cumparatorii au afirmat initial ca era vorba despre donatii, iar ulterior au recunoscut, in instanta, ca au negociat pretul de cumparare inainte de nastere, si anume suma de 8.000 de euro si o camioneta Mercedes intr-un caz si suma de 8.000 de euro si un autoturism marca BMV vechi, in celalalt.

“Cu privire la trei dintre surorile dumneavoastra, insarcinate, ale caror sarcini au condus la vanzari sau planuri de vanzare, acest lucru necesita explicatii”, a subliniat presedintele sedintei Fabrice Castoldi. “Este din cauza intamplarii”, i s-a raspuns. Avocatii inculpatilor au pledat pentru eliberare. Avocatul lui Ilie Ionita si Valeriu Rosu, Daniel Roscio, si-a motivat cererea prin “suferinta, mizeria umana si intelectuala” a clientilor sai.

Cele doua cupluri de cumparatori s-au aflat in banca acuzatilor pentru cumpararea cate unui bebelus de la una dintre surorile lui Ionita. Unul dintre cupluri a putut sa obtina custoria copilului, care i-a fost luat la 13 luni dupa ce l-a “achizitionat”. Cuplul vrea sa pastreze custodia. Celalalt cuplu, la care copilul a ramas 45 de zile, vrea, de asemenea, sa obtina custodia.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.