Ciutacu isi BATE JOC de tinerii din strada: „Excese care au nevoie de MEDICAMENTATIE”

ciutacu-610x300

Victor Ciutacu, realizator la Romania TV, a postat un mesaj jignitor la adresa tinerilor din strada, despre care spune spune ca au nevoie de „observatie si medicamentatie aferenta la Obregia, fost Spitalul 9″.

Ciutacu sugereaza ca tinerii propaga mesaje de ura si anarhice si tine sa sublinieze ca nu va rezona la „excese” care ar trebui tratate in spitalele de psihiatrie, arata aktual24.ro.

„Ca sa fie clar, atat timp cat ma voi ocupa cu televiziunea, in emisiunile pe care le moderez, nu vor fi propagate/tolerate ura, amenintarile si/sau mesajele anarhice/intolerante/rasiste/discriminatorii. Strada poate cere obligativitatea lunara a aselenizarii, colonizarea Planetei Gigantilor, asfaltarea Caii Lactee, transformarea republicii in emirat american sau instaurarea unui califat sangeros cu sediul social in Casa Poporului si puncte de lucru in pietele publice.

Eu am, totusi, o meserie, o cariera, o bruma de autorespect si macar o bucata de creier inca functionala. In plus, nu doresc sa candidez la vreo dregatorie, nici sa fiu simpatic cu orice pret, iar pentru mine personal chiar nu mi-e teama. Deci nu am rezonat, nu rezonez si nu voi rezona la excese care, de regula, sunt tratate (sau tinute sub observatie si medicamentatie aferenta) la Obregia, fost Spitalul 9″, a scris Ciutacu pe blogul sau.

Romania TV, postul pentru care lucreaza Ciutacu, este controlat de Sebastian Ghita, unul dintre prietenii apropiati ai lui Victor Ponta.

4 comments

  1. Constantin Ghita

    Ciutacule am dubii ca bucata aea de creier pe care zici ca o mai ai functioneaza .

  2. slobozel mic ; te agiti ca sa atragi atentia .

  3. Mereu Nicolae

    Parerea lui ciutacu este absolut nesemnificativa, in primul rand fiindca emana de la el si dupa aceea fiindca si romania tv
    aste la fel.ciutacule(nu meriti C) tinerii aceea din strada vor fi cei care printre altele vor face sa dispara niste specimene ca tine,ghita samd. Ai grij[!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *