Ciutacu, DEZLĂNȚUIT la adresa lui Raed Arafat: ‘Arafat să se ducă la Obregia”

Jurnalistul Victor Ciutacu i-a atacat dur pe primarul Capitalei, Nicușor Dan, și pe șeful DSU, Raed Arafat, după incendiul de la Matei Balș din Capitală. Ciutacu spune că oamenii au murit din cauza problemelor cu încălzirea și că Arafat trebuie să se controleze.

„Domnul Arafat dacă nu îl țin nervii, să se ducă la Obregia. Într-un stat în care pacienții ard în spitale din cauza incompetenței singurul lucru pe care poți să îl faci e să îți ceri scuze. Niște oameni au murit, au ars în spitalele statului, nu în ale mele. Ăsta nu are bun-simț să plece, e ca Halagian și nimeni nu îl dă afară. Chiar nu se întreabă nimeni de ce omul ăsta e de neînlocuit? Eu nu spun că el e de vină pentru incendiu să se controleze. Pe ministrul Sănătății nu o să îl de nimeni afară. Primar mai avem? De ce se sta cu aeroterma în spital? Că avem căldura? Nu termoficarea e de vină? Înțeleg ca înghețăm ca șobolanii în blocuri, dar în spitale de ce nu este căldură? Nimeni nu bagă aeroterma în priză de nebun. Termoficarea e la pământ”.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.