Cîțu va fi SACRIFICAT cât de curând, pentru că Iohannis și PNL nu au altă soluție

Urmează DISPARIȚIA lui Cîțu, personaj cu doar 10% încredere. Va fi sacrificat în curând, pentru că Iohannis și PNL nu au altă soluție

Unica soluție de ieșire din ampla criză politică ce aduce mari prejudicii României și, în particular, prăbușește galopant PNL în toate sondajele de opinie, este ca gruparea Iohannis și #echipacastigătoare să-l sacrifice pe premierul Florin Cîțu, personaj cu o încredere publică de doar 10% care izolează și fragilizează teribil PNL, cauzându-i uriașe prejudicii de imagine.

Consultantul politic Cristian Hrițuc explică succint, dar logic, pe pagina sa de Facebook, într-un comentariu, de ce dispariția politică a lui Cîțu reprezintă unica soluție de tranșare a crizei și de revenire în jocuri a PNL:

Citiți și:  Lovitură DURA pentru Florin Cîțu! Mesajul lui Rareș Bogdan

”Ținând cont că nu poți aduna 50 de parlamentari să faci UNPR 2.0 și oricât s-ar chinui (liberalii – n. red.), la final le dă eroare. Rămâne varianta să-l sacrifici pe ălă cu 10% încredere, refaci coaliția și mergi înainte.

Da, știu pretextele, are PNL prea mult de suferit, acum după ce l-a pus și președinte, dar n-ai altă formulă cu care să revii și să încerci să recuperezi pagubele și în același timp să ții și statul întreg”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *