fbpx
POLITICA

Cîțu taie in carne vie! Îi dă afară? Alti DOI miniștri ar fi pe faras

aD03MzZhOTUzN2EwNTk0NTVlODE5OWZiNDNlZmQyZGZhYg.thumb

După demiterea lui Vlad Voiculesu din funcția de ministru al Sănătății, tensiunile se țin în lanț în coaliție. Alți doi miniștrii ar putea fi remaniați în zilele următoare. Despre cine este vorba și ce acuzații li se aduc acestora? Premierul Florin Cîțu este și el implicat.

Demiterea lui Vlad Voiculescu ar putea fi doar începutul. Surse politice au declarat pentru Realitatea Plus că alți doi miniștri din USR PLUS ar urma să fie remaniați. Mai exact, este vorba despre ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă și ministrul Justiției Stelian Ion.

Potrivit surselor citate, în cazul lui Cătălin Drulă se reproșează niște atacuri lansate la adresa premierului Florin Cîțu. Mai exact, se pare că în urma scandalului care a fost provocat de demiterea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății, Cătălin Drulă a fost unul dintre cei mai mari critici ai premierului Florin Cîțu. Acesta l-ar fi numit ”zombi politic” pe premier, afirmând totodată că guvernarea nu stă într-un singur om.

De cealaltă parte, lui Stelian Ion i se reproșează activitatea la conducerea Ministerului. Potrivit surselor citate, ministrul Justiției nu s-ar fi consultat cu PNL înainte de a opera modificări la legile Justiției.

Stelian Ion și Cătălin Drulă ar putea fi remaniați
Totodată, trebuie menționat faptul că, inclusiv liderul PNL Ludovic Orban l-a criticat pe Stelian Ion pentru că nu și-a informat colegii de coaliție. În acest context, ministrul Justiției menționa în cursul săptămânii trecute că nu există niciun conflict între el și Orban.

În același timp, Stelian Ion mai sublinia fapul că „marea majoritate” a reglementărilor care stau la baza acestor proiecte provin „de la colegii din PNL”. Întrebat, dacă este în conflict cu Orban pe tema modificărilor la Legile justiţiei, Stelian Ion a spus că nu se pune problem de așa ceva.

“Nici vorbă. Nu există niciun fel de conflict. De altfel, veţi putea vedea şi din declaraţiile colegilor. Au fost nişte declaraţii în sensul în care am trimis legile spre avizare, dar am semnat în Guvern un memorandum prin care ne-am obligat cu toţii să trimitem aceste legi către Parlament până la sfârşitul lunii aprilie”, declara ministrul Justiției.

Sursa: capital.ro

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.