Cîţu îşi pregăteşte revenirea în Guvern

Preşedintele Senatului Florin Cîţu a admis marţi că este firesc ca în cazul rotaţiei premierilor, în 2023, preşedintele partidului, Nicolae Ciucă, să preia şefia Senatului.

Florin Cîţu îşi pregăteşte revenirea în Guvern pe un post al PSD: „Dacă se doreşte să preiau eu ministerul, bineînţeles că îl voi prelua”
Florin Cîţu a fost întrebat, în acest scenariu, dacă ar vrea să ocupe din nou funcţia de ministru al Finanţelor, care va fi a PNL prin acordul coaliţiei de guvernare, iar răspunsul său a fost unul afirmativ, „dacă aceasta va fi decizia partidului”.

”E normal să fie preşedintele PNL preşedintele Senatului, eu nu mă îngrjorez de ce spun unii sau alţii, eu îmi fac treaba acolo unde sunt”, a spus Cîţu, la Profit TV, despre varianta ca funcţia de la Senat să fie preluată anul viitor de Nicolae Ciucă.

Citiți și:  Cîțu a cedat. Și-a dat DEMISIA dupa ce a fost UMILIT crunt de colegii de partid

El a fost întrebat dacă şi-ar dori funcţia de ministru al Finanţelor, post care va reveni PNL în 2023.

”Dacă PNL consideră că doreşte să preiau Ministerul Finanţelor în 2023, binenţeles că voi prelua şi vom face treabă, dar e o decizie care trebuie luată în conducerea PNL”, a arătat Cîţu.

În plus, Florin Cîţu a mai spus că preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, ”are un viitor, ca un om politic care a crescut foarte mult şi foarte rapid în politică şi are toate opţiunile în faţă.

Despre o candidatură la preşedinţie, Cîţu a arătat că Ciucă cu siguranţă este prima variantă, pentru că este preşedintele PNL, şi a amintit că el a propus un sondaj pentru a vedea cine are cele mai mari şanse pentru candidatura la Cotroceni. El a afirmat că nu se simte singur în partid, atâta timp cât are principiile liberale cu el.

Citiți și:  De ce a demisionat, de fapt, Florin Cîţu. Dezvăluiri din interiorul PNL!

”Oamenii nu au curaj, deocamdată, dar vă spun că în PNL sunt mulţi oameni care gândesc liberal, sunt foarte mulţi oameni care gândesc liberal”, a afirmat Cîţu, adăugând că ”nu au curaj să îşi exprime opiniil, astăzi dar vor avea, la un moment dat”.

Sursa: romaniatv.net

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.