Cîțu, FĂRĂ RĂSPUNS la întrebarea dacă a consumat droguri

Premierul Florin Cîțu a fost întrebat direct dacă a consumat droguri.

Într-o declarație de presă, Florin Cîțu a fost întrebat direct despre consumul de droguri. El nu a răspuns, evitând întrebarea.

”Legat de dosarele dvs., au rămas câteva întrebări, dacă ne puteți spune de unde ați luat împrumutul. De asemenea, în spațiul public se vorbește despre un consum de droguri. Ați consumat vreodată droguri?” a fost întrebat Florin Cîțu.

Premierul a răspuns: ”Despre… sâmbătă ați… și după aceea trebuie să plecăm… ați sau a fost prezentat în spațiul public un dosar în Statele Unite. M-am informat și eu, este o decizie de respingere a unei sentințe civile, despre care nu am fost informat niciodată, s-a întâmplat în 2009, eram foarte ușor de găsit pentru oricine dorea să mă găsească în 2009. Dar realitatea juridică e că dosarul a fost respins de instanța SUA, eu am încredere în justiția din SUA”.

Întrebat dacă a luat creditul, el a răspuns: ”Repet, acel claim a fost respins de instanța americană”.

Val Vâlcu: Cîțu, arogant. E o victimă
Aflat la Antena 3, Val Vâlcu a precizat că premierul Florin Cîțu are o strategie de comunicare proastă, prin care a încercat să minimalizeze subiectul: ”Aici, eu cred că trebuia, dimpotrivă, să vină cu amănunte, să-și pună cenușă în cap, ceea ce nu prea i-a reușit, că este arogant”. El a adăugat: ”Nu mă miră că nu gestionează bine situația de comunicare, pentru că nu gestionează bine nimic, atât poate Florin Cîțu”.

Răspunsul lui Florin Cîțu cu privire la cel de-al doilea dosar a fost asemănător cu al Alinei Gorghiu: ”Eu știu că e musai ca Florin Cîţu să aibă zeci de dosare până la Congres. Dar, în noua poveste, există o decizie clară a unei instanțe americane, că speța civilă a fost respinsă, iar firma nu a depus vreo altă solicitare. Adică există cineva care te dă în judecată, tu nu știi, că nu te anunță nimeni, cererea lor este respinsă, iar tu rămâi cu denigrările. Sau nici justiția americanilor nu mai e bună zilele acestea?”.

”Este o victimă, domnul Cîțu, a fost atacat de adversari” a comentat Val Vâlcu, ironic.

Sursa: dcnews.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *