Cîțu face ravagii în Guvern! Planul secret a fost devoalat SURSE

Florin Cîțu are un plan foarte bine pus la punct și este hotărât să îl ducă la bun sfârșit. Şeful Senatului şi al PNL vrea să dea o nouă faţă Guvernului şi a analizat la sânge sondajele pe care le-ar fi comandat. Se pare că, în funcţie de acestea, Cîţu va decide pe cine remaniază.

Presedintele PNL a început să facă sondaje pentru a afla părerea oamenilor despre echipa din Guvern. Florin Cîțu consideră necesară o împrospătare a echipei liberale și este în căutare de oameni noi.

Potrivit surselor din partid, citate de stiripesurse.ro, Cîțu a început mai multe sondaje care să arate percepția asupra miniștrilor. Acesta va analiza cu colegii săi de partid părerile aflate.

Informația referitoare la sondaje vine pe fondul discuțiilor referitoare la demersurile lui Cîțu legate de o remaniere guvernamentală, în perioada următoare. Acesta are în plan să aleagă cea mai bună soluție.

Citiți și:  Alexandru Rafila și Marcel Ciolacu, atacati DUR de Cîțu. Ce obsesie are fostul premier

PNL este, potrivit sondajelor recente, foarte apreciat, astfel că preşedintele Florin Cîțu este de părere că a venit momentul să promoveze fețe noi în Guvern, care să dea un impuls creșterii în preferințele electoratului.

Luni, toţi miniştrii Cabinetului Ciucă sunt aşteptaţi la şedinţa coaliţiei. Fiecare ministru are la dispoziție 30 de minute pentru a convinge că și-a făcut treaba în totalitate.

Luni, 21 martie, va avea loc o nouă ședință a Coaliției PSD-PNL-UDMR. Miniștrii vor fi analizați de liderii coaliției. Fiecare ministru trebuie să aducă un raport cu privire la propria activitate și să răspundă celor mai dificile întrebări. Cei mai criticați oficiali au fost Virgil Popescu, pe fondul crizei energetice, dar și ministrul muncii, Marius Budăi, în contextul discuțiilor despre o eventuală renegociere a PNRR.

Florin Cîțu a răbufnit
Schimbarea echipei din Guvern nu este singura prioritate pentru președintele PNL. Florin Cîțu, a mai discutat și despre situația economică a României. Potrivit INS, preţurile de consum în luna februarie comparativ cu luna ianuarie au crescut cu 0,6%. Liderul PNL vine cu soluția.

Citiți și:  SURSE - Florin Cîțu a afirmat în PNL că există riscul ca unii români SA-SI PIARDA CASELE din cauza acțiunilor Ministerului de Finanțe

„Rata anuală a inflației crește și Banca Centrală ne asigura atunci că este doar tranzitorie. Se pare că n-a fost așa. Am văzut și decizia BNR de a crește dobânda cu 0,5%, ceea ce înseamnă că e îngrijorată. Din semnalele pe care le avem și ne uităm la ce se întâmplă la Ministerul Finanțelor, care se împrumută la dobânzi nejustificat de mari, este clar că aceste dobânzi să crească și trebuie să ne facem planuri pentru perioadă viitoare, luând în calcul și inflație și dobânzi mai mari”, a afirmat Cîțu.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *