Cîțu aruncă bomba: ”Dragnea revine la vârful PSD! Revine și OUG13!”

Cel puțin așa prezice Florin Cîțu, care atrage atenția printr-o postare pe pagina sa de socializare că în PSD s-au reunit aceeași oameni de pe vremea fostului lider social-democrat, care au scos și celebra Ordonanță 13.

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, trage un semnal de alarmă printr-o postare pe Facebook în privința situației din PSD. Ministrul consideră că, în realitate, Liviu Dragnea a revenit la conducerea partidului, doar în altă formă. Cîțu punctează faptul că în partid sunt aceeași oameni plasați în puncte cheie, cu aceleași obiective ca și pe vremea lui Dragnea.

Florin Cîțu mai precizează că echipa Grindeanu – Iordache, cea care a aprobat OUG 13, s-au reunit acum, iar Marcel Ciolacu nu este decât un „Dragnea 2”.

Nu în ultimul rând, liberalul mai scrie că social-democrații iau promis lui Liviu Dragnea că-l vor scoate din penitenciar până pe 14 februarie, tocmai de Valentine’s Day.

„Dragnea revine la vârful PSD! Revine și OUG13!

Oamenii lui Dragnea sunt cei care astăzi controlează PSD .

Grindeanu „Ordonanță 13” a prezentat programul PSD făcut de Darius Valcov care acum coordonează echipa care a pregătit programul PSD de guvernare. Orlando „Varadero” Teodorovici este și el în echipă și se ocupă de OUG 114.

Sunt aceiași oameni cu aceleași obiective. Mai au de furat și nu vor să meargă la pușcărie. Înțeleg că i-au promis lui Dragnea că-l aduc acasă de Valentine’s Day.

Echipa Grindeanu-Iordache, care a aprobat OUG 13, s-a reunit și acum sunt mult mai periculoși. Grindeanu numărul 2 în PSD iar Iordache la Consiliul Legilsativ.

Ciolacu este doar Dragnea 2 și tine locul cald până se întoarce dictatorul!

Vă urma …(mai pe seară, vă arat ce proiect a readus în programul de guvernare vâslașul lui Dragnea, Ciolacu „Ecologistul”)”, a scris Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, pe pagina sa de Facebook.

Capital.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *