Cîțu a explicat de ce S-A ENERVAT când a fost întrebat dacă s-a drogat

Premierul Florin Cîțu a explicat de ce s-a enervat când a fost întrebat dacă s-a drogat.

„Haideți să terminăm cu astfel de întrebări tâmpite, sincer”, a spus, joi dimineață, premierul Florin Cîțu, solicitat să clarifice dacă a consumat sau nu droguri. Nu este prima oară când premierul este întrebat acest lucru. În nicio situație, nu a clarificat situația.

Joi seară, a fost întrebat, la TVR 1, de ce s-a enervat în urma întrebării cu privire la droguri.

„Pentru că sunt unele întrebări care, până la urmă, nu își au rostul. Nu poți să întrebi chiar orice”, a zis premierul Florin Cîțu, adăugând: „Mai ales când sunt lucruri importante despre care vorbeam. De exemplu, vorbeam despre situația românilor din Kabul. Eu sper că avem toți discernământ, atunci când vorbim despre situația unor oameni disperați, care încearcă să ajungă acasă, să păstrăm totuși respectul și să vedem ce întrebări punem despre acea situație. Să aflăm despre acea situație.”

„Întrebarea, bineînțeles… eu pot să răspund sau să nu răspund. Dar haideți să ne concentrăm pe lucruri serioase. De ce nu mă întreabă nimeni despre creșterea economică de 13 la sută? De unde vine? Ce se întâmplă cu ea?”, a mai zis premierul.

Sursa: dcnews.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *