Cititi si va cruciti! O DOCTORITA cu COVID a mers la Judecătorie și a spus că vrea amânare pe motiv de boală. Ce a decis judecatorul

Caz halucinant la Cluj-Napoca. Un medic a mers la Judecătorie, unde are o plângere contravenţională, pentru a-i spune judecătorului că vrea amânare pe motiv de boală. Mai exact, doctorița a mărturisit că este confirmată cu COVID.

Ca să fie și mai convingătoare, femeia a prezentat și decizia de izolare. În fața „grozăviei”, instanţa a sesizat imediat Parchetul pentru infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, constatată în şedinţă de judecată.

Procurorii trebuie să verifice acum tot traseul femeii în Palatul de Justiţie, deoarece aceasta a mers și pe la Registratură, potrivit surselor judiciare citate de Digi24.Doctoriţa are pe rol o plângere contravenţională, fiind amendată în perioada stării de urgenţă pentru că a încălcat restricţiile de circulaţie.

Antena3.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.