Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
MEDICAL

CITITI PANA LA CAPAT SI MINUNATI-VA!

318725567 1203363160284042 8277839880451584676 n

O craioveancă povestește pe Facebook, cu lux de amănunte, ce i s-a întâmplat în weekendul trecut în două spitale din Craiova și cum s-a salvat fugind la București. Comentariile sunt de prisos…

„CITITI PANA LA CAPAT SI MINUNATI-VA!

Miercuri seara,in jurul orei 20-21 am ajuns in urgenta Spitalului Județean,nr.1, Craiova cu dureri groaznice in partea dreapta,amorteli de picior drept,dureri de spate partea dreapta…după nenumărate ecografii,analize de sânge,urina și un CT,am fost pusa pe perfuzii! Diagnostic nehotărât…în jurul orei 3 dimineața am fost trimisa la ginecologia Urgentei,unde doamna doctor mi-a descoperit un chist ovarian care nu prezenta probleme grave de nici un fel,mi-a fost prescrisa o rețetă și trimisa înapoi în camera de urgente usoare,din nou pe perfuzie…un medic chirurg nu a fost sigur sa-mi de-a diagnostic de Apendicita deși după spusele dansului aveam toate simptomele…un al trei-lea medic a decis ca as avea DISCOPATIE LOMBARA și mi-a prescris și dansul o rețetă…Joi dimineața în jurul orei 9:00, am fost trimisa acasă după 3 perfuzii și 3 diagnostice incerte și 3 rețete,cu dureri și mai puternice!

Am decis sa merg pe cont propriu la privat sa-mi refac Ecografia și sa vad un medic chirurg! Am mers la spitalul CFR și toate analizele au condus la diagnosticul de APENDICITA ACUTA! Am fost trimisa din nou acasă cu sfatul de a merge în Urgenta Spitalului nr.1 pentru a fi operata de urgenta! Vineri,după ce m-am pregătit ca tot omul pentru operație ,m-am prezentat în Urgenta nr.1 cu dureri și mai groaznice,cu febra,cu stări de voma,de amețeală…mi s-au refăcut toate analizele,mi s-a pus din nou o perfuzie ,deja durerile erau insuportabile,am vărsat în urgenta și intr-un final s-a prezentat un ” domn’ doctor” chirurg care,după ce m-a palpat și întrebat de ce ma aflu în urgență, mi-a spus razand ca da,este Apendicita dar,eu nu stiu ca este Vineri și ca este week-end și nu se operează????

Am rămas uitându-mă după dansul nedumerita cum pleca pur și simplu… după alte ore în care mi s-a terminat perfuzia, am cerut sa plec la cerere pentru ca starea mea era deja foarte grava și am mers intr-un suflet la BUCURESTI,la SPITALUL UNIVERSITAR FLOREASCA, UNDE IN 2 ORE AM FOST PRELUATA SI OPERATA DE URGENȚĂ! DIAGNOSTICUL : APENDICITA ACUTA FLEGMONOASA,PERITONITA SEROASA SI CHIST OVARIAN!

Țin sa precizez ca am primit un tratament EXEMPLAR de cum am pășit în urgenta pana am fost externata!
Ii mulțumesc pe aceasta cale Șefului de secție: Prof.DR. Mircea Beuran și Medicului curant: Dr.Dumitriu Bogdan pentru ca mi-au salvat viata! Totodată le mulțumesc tuturor asistentelor și infirmierelor ale aceluiași Spital care au avut grija de mine 24 din 24 de ore!

SPER SA NU MAI TREACA NIMENI PRIN CHINUL MEU SI DE ACUM VA RECOMAND SA MERGETI LA BUCUREȘTI SA VA TRATATI ,ESTE URGENTA SI SE LUCREAZA CU CASA DE ASIGURARI! INCA CEVA: TIN NEAPARAT SA MENTIONEZ CA ABSOLUT NIMENI NU MI-A LUAT NICI 0.5 BANI ,DESI M-AM OFERIT PENTRU CA MI-AU SALVAT VIATA! LA BUCURESTI SE POATE,LA CRAIOVA SE MOARE CU ZILE!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.