Circul foamei: Zeci de batrani s-au calcat in picioare pentru un bilet la “Balul seniorilor” (VIDEO)

Zeci de bătrâni cu venituri reduse s-au călcat în picioare joi dimineaţa în faţa sediului Primăriei din oraşul Lugoj, judeţul Timiş, pentru a putea cumpăra bilete la “Balul pensionarilor”, organizat anual de autorităţi. Din cauza îmbulzelii, oamenii s-au prăbuşit unul peste altul, ca nişte piese de domino.

Pentru a prinde unul din cele 480 de bilete scoase la vânzare de primărie la preţul de 10 lei, mulţi oameni au stat la coadă de miercuri seara în faţa instituţiei. Evenimentul va avea loc în data de 27 septembrie, de la ora 18, la restaurantul Acapulco. Participanţii vor avea parte de mâncare, băutură şi un spectacol dedicat seniorilor.

“Nu putem mulţumi pe toată lumea care vrea să vină la acest bal. De dimineaţă, la 7 jumătate când am ajuns eu, erau în jur de 80 de persoane la coadă. Se eliberează în continuare bilete pentru balul seniorilor”, a declarat pentru România TV  o angajată la Serviciul de Asistenţă Socială Lugoj.

Conform cotidianului Redeşteptarea, bătrânii acuză autorităţile locale că ar fi “furat” din bilete, pentru a le distribui apropiaţilor. “La coadă în total au fost în jur de vreo 300 de oameni, dar peste 100 au rămas fără bilete. Asta înseamnă că dacă s-au dat câte maxim două bilete de persoană la 200 de persoane, s-au împărţit maxim 400 de bilete. Unde sunt restul, probabil că s-au furat, ce au făcut cu ele?”, se întreaba Ana Lovaz, una dintre pensionare. Sursa: FrontPress.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.