CIRC LA MITINGUL PSD: Zeci de pensionari au stat la coada sa-i pupe mana Rovanei Plumb

Scene ireale la mitingul organizat de PSD la Targoviste pentru sustinerea Guvernului Grindeanu. Dupa ce liderii PSD si-au terminat discursurile, zeci de oameni, mare parte in varsta, au venit langa scena sa ii stranga mana Rovanei Plumb. Multi i-au si sarutat-o, insa aceasta nu a catadicsit sa coboare de pe scena printre membrii PSD.

La mitingul organizat de PSD Dambovita au participat aproximativ 5.000 de oameni, desi liderii fialei au anunta ca intentioneaza sa „aduca” peste 10.000. La Targoviste au venbit si lideri de la Bucuresti, printre care vicepresedintii Rovana Plumb si Tutus Corlatean. La finalul discursurilor, zeci de oameni au venit langa scena pentru a-i pupa mana Rovanei Plumb. Ea a ramas insa pe scena.

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

Anterior, in discursul sau, Rovana Plumb a vorbit de „mandrie si demnitate”:  ”Vreti o Romanie normala? Vreti ca abuzul sa nu se mai intoarca in Romania? Vreti o Romanie mandra si demna? Stiam ca vreti asta! Si stiu ca putem sa facem asta. Si o vom face! Iar una dintre solutii este ca noi, PSD, suntem cu tara si cu romanii!”. Sursa: aktual24.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

2 comentarii

  1. sorin fagadar

    au pupat una dintre mainile care-i fura.au ajuns la varsta asta degeaba.ii prosteste mai rau ca si pe copii

  2. sorin fagadar

    au pupat una dintre mainile care-i fura.au ajuns la varsta asta degeaba.ii prosteste mai rau ca si pe copii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *