Ciorile, pe lista speciilor daunatoare in Paris, dupa ce au atacat locuitorii

cra

Ciorile din Paris au fost luate in vizorul primariei si prefecturii din oras, dupa mai multe atacuri violente asupra parizienilor.

Astfel, in „interesul sanatatii si sigurantei publice”, ciorile vor fi incluse in categoria speciilor „daunatoare”. Pasarile au atacat mai multi trecatori intr-un parc din oras, scrie Le nouvel Observateur.

Intr-unul dintre cele mai grave cazuri, o angajata a unui supermarket a fost internata cu traumatism cranian in urma atacului.

Potrivit specialistilor, pasarile sunt atrase de resturi menajere precum cele ramase in urma picnicurilor din parcuri.

Autoritatile au in vedere masuri mai drastice precum distrugerea cuiburilor.

3 comments

  1. Primarul din Paris avea o prolema cu invazia "porumbeilor" in oras,datorita mizeriei pe care acestia o faceau, dupa multe si diverse incercari esuate de a scapa de ei, se trezeste intr-o zi cu un tip care spune ca are el o solutie de a rezolva…. tipul se suie in turnul Eiffel si da drumul unui porumbel albastru, acesta face doua cercuri deasupra orasului, aduna toti porumbeii intr-un card si pleaca cu ei, definitiv. Uimire…toata lumea aplauda, etc, etc, cetatean de onoare. Intr-o zi primarul in cheama pe domnul cu porumbelul si-l intreaba: -domnule, da un tigan albastru, n-ai?

  2. e vina lor frate :-j de ce ii primesc ? de ce le dau bani ? in romania toata lumea ii dispretuieste , dar cei din afara habar nu au cum sa se descurce cu "jmekeria" lor . Sa vezi un tigan in romania sa pacaleasca un om de-al locului ? nu ai sa vezi. Noi ne'am invatat cu ei , englezii si francezii vad numai miere , ei cred ca sigur nu are cum sa se intample ceva rau lor .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *