Cioloș, făcut de râs IN DIRECT la Digi 24!

Dacian Cioloș, premeirul desemnat de Klaus Iohannis, a încercat să-i convingă pe cei de la Digi 24 că este o soluție viabilă pentru România. Numai că a ieșit exact invers.

Dacian Cioloş, premierul desemnat, a fost prins cu lecţia neînvăţată. Lecţia despre măsurile necesare pentru a trece de valul trei al pandemiei. Claudiu Pândaru a încercat minute în şir la Digi 24 să scoată ceva concret de la Dacian Cioloş, o măsură pe care ar lua-o, dar fără succes (vezi VIDEO). Te uitai cu milă la acel spectacol și vedeai cum părea că profesorul ascultă un elev cu lecţia neînvăţată.

De ce ne-am fi aşteptat ca Dacian Cioloş să ne spună măsuri concrete şi clare? Din câteva motive simple:

-E premier desemnat.
-Dacian Cioloş a declarat public că a mers la Cotroceni cu proiecte pentru a rezolva criza în care se află ţara noastră.
-Are în partid 2 foşti miniştri ai Sănătăţii. Care nu au făcut nimic pentru gestionarea pandemiei şi se vede acest lucru inclusiv în discursul lui Dacian Cioloş despre pandemie.
-Având în vedere că e premier desemnat, ne aşteptam să vină cu un plan clar.
Numai că în cazul lui Dacian Cioloș se nimerește la fix zicala că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg.

Iată o mostră de declarație făcută la Digi24
”Despre ce concesii să vorbim? Vrem să construim un parteneriat și despre asta-i vorba. Trebuie să ne așezăm la masă să discutăm. Ni se cere acum să recunoaștem așa-zise greșeli ale trecutului, ca și cum un partid politic n-ar avea dreptul să aibă opinii, să aibă poziții, să ia decizii, să voteze în Parlament, în democrație.

Privind spre viitor căutăm soluții, dacă vrem să găsim soluții putem să o facem. Ce înseamnă o negociere? Pui pe masă niște lucruri. Noi vrem pur și simplu un premier cu care să putem lucra. Asta am solicitat. N-au oferit cei de la PNL, pentru că n-au propus niciun premier când s-au dus la președintele Iohannis.

Noi am propus un premier. Președintele Iohannis m-a desemnat premier, și acum caut să construiesc această majoritate și oferim orice. Oferim un parteneriat, un program de guvernare.”

Multă politică, nimic concret despre pandemie
În ciuda eforturilor DIGI 24, Dacian Cioloș nu reușeșete să spună nimic concret despre valul trei al pandemiei, despre ar carantina Bucureștiul, ce decizii ar lua, etc. Dă doar răspunsuri vagi, fără pic de înțelegere a situației.

Susține vaccinarea obligatorie a medicilor? Nu are o opinie pe asta. Personal crede că este o restrângere a drepturilor și trebuie explicată.

Susține vaccinarea sau testarea obligatorie profesorilor? Aceeași problemă cu părerea. Nu are o părere.

Ce măsuri ați susține și ce măsuri nu ați susține, domnule Cioloș? încearcă disperat Claudiu Pândaru să afle. Răspunsul îl descumpănește. Dacian Cioloș: Încă o dată Nu este vorba despre mine, despre ce părere am eu. Eu astfel de decizii le iau după discuții cu persoane competente. Nu sunt acum într-o astfel de situație. Deși avem în partid persoane competente în această situație.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *