Cioloș a șocat pe toată lumea! INREGISTRARE INCREDIBILA

Dacian Cioloș a fost înregistrat în cadrul ședinței Biroului Național al USR în care s-a stabilit lista miniştrilor şi programul de guvernare. Conform declarațiilor sale, liderul USR nu ar vrea să facă parte din Guvern.

Declarații controversate făcute de liderul USR. Prim-ministrul desemnat, Dacian Cioloș, a fost înregistrat într-o ședința de partid când le transmitea colegilor că nu va face parte din guvern. Înregistrarea a fost publicat de psnews.ro și a fost făcută în cursul zilei de duminică în cadrul ședinței Biroului Național al USR în care s-a stabilit lista miniştrilor şi programul de guvernare.

Mai exact, potrivit înregistrării, Dacian Cioloș nu vrea să facă parte din Guvern. Totodată, liderul USR a mai adăugat că deciziile care vor trebui asumate în Guvern vor fi discutate în forul de conducere al partidului.

După ce și-a terminat declarația, Cioloș și-a amintit probabil că el este prim-ministrul desemnat de președintele Klaus Iohannis. Astfel, liderul USR și-a schimbat declarația. El susține că pentru un moment a uitat de această îndatorire. „Evident că o să fiu pentru că sunt prim-ministru, am uitat de chestia asta”, spune Cioloș.

Ce spune Cioloș în înregistrare
„Eu nu o să intru în Guvern, chiar dacă sunt președintele partidului, și vă asigur că o să organizez activitatea Biroului Național cu ajutorul secretariatului general în așa fel încât să nu existe sincope, să putem discuta și lua deciziile, inclusiv cele politice, care vor trebui asumate în Guvernul pe care îl vom conduce… de fapt…da, eu zic că nu o să fiu în Guvern, dar dacă Guvernul trece, evident că o să fiu pentru că sunt prim-ministru, am uitat de chestia asta…”, a declarat Dacian Cioloș în înregistrare.

Amintim faptul că în urmă cu o săptămână, președintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Dacian Cioloș pentru poziția de candidat la funcția de premier, în urma consultărilor pe care le-a avut cu partidele politice. El adăuga atunci că aceasta a fost singura propunere pe care a reținut-o după discuțiile purtate pe care o și pune în practică.

„Am avut azi consultări cu partidele după moțiunea de cenzură. În toate discuțiile am reiterat importanța unor chestiuni care trebuie rezolvate: pandemia, creșterea prețurilor la energie. E foarte important să beneficiem de sumele mari din PNRR și să nu dăm cu piciorul la această oportunitate. Am reiterat importanța pregătirilor pentru iarnă. Acestea sunt chestiunile importante pentru români.

Partidele au venit cu diferite abordări și propuneri Eu am reținut o propunere pe care o voi pune în practică. Am decis să îl desemnez pentru poziția de candidat de premier pe Dacian Cioloș”, declara Iohannis.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *