Ciolacu taie in carne vie: I-a dat afara! Demiteri de rasunet!

Toţi trădătorii, toţi fripturiştii, toţi combinagiii care au ţinut Guvernul Orban în viaţă, pentru a prinde un nou mandat pe lista de traseişti a PNL, sunt răspunzători alături de PNL pentru acest dezastru ce poate fi constatat în ceea ce privește evoluția pandemiei de COVID-19, acuză Ciolacu.

Consiliului Politic Național al PSD, fostul CEx, convocat marți, după eșecul lamentabil al moțiunii de cenzură inițiate de social-democrați împotriva Guvernului Orban, a luat decizii extrem de dure la adresa celor care au fost acuzați că au trădat partidul, prin absența lor de la ședința de luni a Parlamentului.

Fostul ministru de Interne, Carmen Dan, este singura care a scăpat de excluderea din partid.

În schimb, senatorul Roxana Paţurcă şi deputaţii Adrian Todor, Cătălin Rădulescu şi Dan Ciocan au fost excluşi, marţi, din PSD pentru că au lipsit de la şedinţa de plen comun a Parlamentului în care trebuia să se dezbată şi să se voteze moţiunea de cenzură.

PSD rămâne fără ”deputatul mitralieră”
Decizia excluderii celor patru a fost luată în şedinţa Consiliului Politic Naţional al PSD.

Iese în evidență excluderea lui Cătălin Rădulescu, supranumit și ”deputatul mitralieră”, una din cel mai cunoscute figuri din PSD, din ultima vreme, ieșit în evidență din cauza limbajului și a comportamentului mai puțin adaptate rigorilor ce sunt așteptate de la un membru al Parlamentului.

Rădulescu a fost exclus din organizația PSD Pitești în această după amiaza.

În cazul lui Carmen Dan nu s-a luat încă o decizie. Fostul ministru are documente care atestă faptul că este contact direct al unei persone testate pozitiv cu COVID-19 (mama sa) și că este obligată să stea în izolare.

Conducerea PSD va studia documentele și abia ulterior se va decide dacă fostul ministru de Interne va rămâne în PSD sau se va trece la excludere.

Ciolacu vine cu acuze foarte dure
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a susţinut marţi că toţi „combinagii” care au ţinut Guvernul Orban „în viaţă sunt răspunzători”, alături de PNL, pentru „dezastrul” în ceea ce priveşte îmbolnăvirile cu COVID-19.

„Un nou record negativ – 60 de morţi de COVID-19! Secţiile ATI gem de bolnavi, România a depăşit China la numărul infectărilor. China!!!

Toţi trădătorii, toţi fripturiştii, toţi combinagii care au ţinut acest Guvern în viaţă pentru a prinde un nou mandat pe lista de traseişti a PNL sunt răspunzători alături de PNL pentru acest dezastru!

La fel şi toate partidele care au girat corupţia, traseismul şi prostia Guvernului PNL! Dezastrul este acum total! Cu economia pusă pe butuci, fără alocaţii dublate, cu pensii mărite în bătaie de joc, sub rata inflaţiei, şi cu o harababură totală în ceea ce priveşte începerea şcolilor”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.