Ciolacu, lovitura TOTALA pentru Florin Cîțu. ”O să EXPLODEZE cu tot cu minister!”

Marcel Ciolacu a făcut o dezvăluire bombă. Este vorba despre o mișcare făcută de Florin Cîțu.

”De ce a tăiat Florin Cîțu 33% din impozitul la păcănele?! De ce a tăiat acest venit?! S-au deschis primele înaintea bisericilor, iar cele online oricum au funcționat”, a zis Marcel Ciolacu la România TV.

”Florin Cîțu nu vine în Parlament dacă îl chemăm să dea explicații! Este chemat foarte des în Senat de către Daniel Zamfir. El nu vrea să vină în Parlament. Dar bine că stă și scrie pe Facebook mesaje de genul: ”am o veste fantastică, extraordinară, explozivă”. Cândva o să explodeze cu tot cu minister!”, a mai spus președintele PSD.

Citiți și:  Colonel Florin Șinca: "La noi, în Europa și în lumea largă se înseilează un nou regim. N-are mamă, n-are țară. N-are doctrină, n-are principii, dar are legi, actori, planuri, strategii, bani la greu"

Bogdan Chirieac, analist politic, l-a întrebat: ”Și Parlamentul nu poate afla, de la ministrul Finanțelor, de ce a tăiat impozitul la păcănele cu 33%?!”. Marcel Ciolacu a zis: ”Nu! Nu răspunde”.

Dcnews.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.