Ciolacu, după imaginile INCREDIBILE cu Clotilde Armand: ‘Demisia Armand! Și apoi pe mâna procurorilor’

Imagini cu Clotilde Armand în sala cu sacii cu voturi de la alegerile locale de la Primăria Sectorului 1 au apărut în spațiul public.  Marcel Ciolacu este primul lider important care a reacționat, el cerând demisia primarului Sectorului 1.

Ciolacu spune că acesta este doar unul dintre motivele pentru care Klaus Iohannis vrea desființarea ”cu orice preț” a SIIJ. ”Vom strânge semnături și o vom demite pe Armand!”, punctează Ciolacu.

”Demisia Armand! Și apoi pe mâna procurorilor! Poate acum înțelege toată lumea de ce Iohannis vrea cu orice preț desființarea SIIJ!!!

Ce face SIIJ acum este să renumere voturile furate deja de Clotilde Armand?!

Citiți și:  SURSE Ciolacu ii da ULTIMATUM lui Florin Cîțu: mesaj tranșant în interiorul PSD in criza facturilor

Asta nu mai e o problemă a sectorului 1, ci a democrației romanești! Încă mai cred în puterea instituțiilor statului. Acum cetățenii trebuie să vadă că statul nu e slab. Le cer autorităților sa intervină și să deschidă de urgență o anchetă penală! Dacă nu se va interveni instituțional, vom folosi toate mijloacele politice pe care le avem la dispoziție.

Dreptatea trebuie facută! Le vom spune oamenilor că statul român e slab în fața abuzurilor și e nevoie de noi, cetățeni. Vom strânge semnături și o vom demite pe Armand! Iar toți politicienii, indiferent de partid, trebuie să ia atitudine!!! Să semnăm toate partidele un protocol și să strângem împreună semnăturile!!!”, e mesajul lui Marcel Ciolacu.

Citiți și:  Ciolacu, în cazul Laurei Vicol: S-o ARESTEZE!

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *