Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
POLITICA

Ciolacu, Budăi și Firea, tot în budă

Budai Firea Ciolacu 1000x600 1

Am căzut de fazan! Toată duminica m-am învîrtit pe lîngă un televizor să aflu ce a hotărît Marcel Ciolacu în ședința amenințătoare, anunțată ca o mare furtună. Nu vă spun la ce m-am gîndit,nici ce mi-am imaginat. Am fost convins că vine un moment în care plăvanul și bucălatul de Ciolacu ne va arăta ce soi de stofă ascunde dincolo de mersul cu metroul și de călătoria la economy class.

Are mușchi și curaj, e curat sau face parte din categoria celor de care ne-am plictisit de atîția ani. Ce-i cu dînsul? E bun de luptă sau nu-i decît o statuetă de mămăligă, un sforar ieftin, cu bărbuță tunsă șmecherește și din ce în ce mai bun la molfăit de vorbe goale. Atît! Ce a rezultat„ din cotrobăitul” prin găleata cu lături din căminele de seniori din Voluntari și Afumați?
Iaca:

”Iar faptul că așa ceva a fost posibil ne arată un singur lucru avem de-a face cu o problemă de fond, o problemă de sistem, un sistem corupt și inert. Acesta este adevărul, la fel ca și dvs. am văzut infractori. Sunt peste tot în lume de asemenea ticăloși, asemenea cruzime, oameni dezumanizați total. Cred că nimeni nu era pregătit pentru așa ceva. La fel, să vedem funcționari publici, complici care, în loc să fie de partea acestor oameni, s-au vândut acestor ticăloși. Alături de colegii mei din Guvern am discutat astăzi și avem trei priorități. În primul rând, toate centrele pentru copii, persoane vârstnice și persoane cu dizabilități de stat sau private trebuie verificate și reanalizate toate autorizațiile. Termenul va fi unul foarte scurt, 1 săptămână, sub coordonarea prefecților. În al 2-lea rând, solicit autorităților de drept toleranță zero față de grupurile infracționale care au jefuit aceste persoane.”

Vai mie, ce curaj, ce bărbăție, ce viziune! De cînd n-am mai văzut așa ceva? Parcă nici Mihai Viteazu nu-l întrece! A descoperit și el că este vorba de „o problemă de sistem, un sistem corupt și inert” (cu care PSD-ul și el personal n-au de-a face!) și de-aia Ciolacu are trei priorități. Este vorba de o verificare în toate centrele pentru copii, persoane vîrstnice și cu dizabilități și de reanalizarea autorizațiilor. Și toleranță zero față de infractori (nu față de colegii de partid!). Și, dacă a început așa, restul nu mai contează. Mergem gălăgios înainte, nu demite pe nimeni,nu retrage sprijinul nimănui și nu zguduie articulațiile sistemului.

Ce mi-am zis? Omului i s-or fi muiat picioarele cînd a fost vorba de Voluntari și de Pandele? Sau i-a curs elanul pe pantaloni? I-o fi zis Firea sau Pandele că îl dau în gît cu nu știu ce? Sau partidul i-a transmis să stea cuminte că este vorba de o operațiune anti-PSD? Sau pur și simplu Marcel Ciolacu este atît de tont că înghite tot ce-i zic Firea și Pandele. Că ei nu știau, că banii de la buget veneau ca la toată lumea, că nefericiții sorții erau într-o îngrijire drăgăstoasă și creștinească, că sora Gabrielei Firea era străină de tragedie, iar Ligia Gheorghe (Enache) departe de afacere.

Madam Pandele l-o fi convins că ea este responsabilă numai de familie, nu de seniorii părăsiți și de oameni cu dizabilități din azile. Iar Marcel Ciolacu și-o fi mîngîiat bărbuța și s-o fi luminat, zicînd:
-Uite că la asta nu m-am gîndit!

Așa că, din nenorocirea asta, am pornit iar pe un drum asemănător celui de la Colectiv. Dezvăluiri, indignare, dezbateri încinse, promisiuni, anchete și apă chioară peste toate. Diluție prostească de responsabilitate și păcăleală în văzul lumii.
Într-un final rușinos de zi agitată, aveam să aflu că ministrul Budăi, un fel de Bulă uitat de Dumnezeu la Ministerul Muncii, a luat deja niște măsuri. Adică a convocat reprezentanții mai multor ong-uri să se sfătuiască cu dînșii în legătură cu modificarea Legii asistenței sociale care n-ar fi bună.
– Vă dați seama, noi facem controale și toate sunt bune, dar după încheierea programului vine un paznic și agresează un bătrîn cu dizabilități? Vă dați seama, ce facem atunci? (citat aproximativ după zisele sale la Antena 3-nici vorbă de CNN)

Răspunsul este simplu. Cu așa „minunății” de premier și de miniștri ai Muncii și ai Familiei ne ducem Dracului cu o viteză din ce în ce mai mare!

Autor: Cornel Nistorescu

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.