Cinism blazat

În „Manifestul” său de 73 de pagini, Brenton Tarrant a scris că atacul asupra moscheilor din Christchurch este motivat de dorința de a o „răzbuna pe Ebba Akerlund”:

„A fost o perioadă, cu doi ani înainte de atac, care mi-a schimbat complet punctul de vedere. …Primul eveniment care a provocat această schimbare a fost atacul terorist asupra orașului Stockholm, pe 7 aprilie 2017. A fost un nou atac în seria de atacuri, aparent fără sfârșit, care mi-au marcat viață de adult. Cu toate acestea, acest atac a avut ceva diferit. Cinismul blazat cu care am primit atacurile anterioare nu mai era valabil. Acest lucru care a fost o parte din viață mea de când îmi aduc aminte, acest cinism în față atacurilor comise împotrivă Occidentului de către invadatorii islamici nu mai există. Fața mea nu mai putea să afișeze acel rânjet cinic, nu puteam să mai întorc nepăsător spatele acestei violențe. De data această, ceva a fost diferit. Această diferență a fost Ebba Akerlund. Ebba, atât de tânără, atât de nevinovată, a fost omorâtă. Ebba se întorcea acasă de la școală și urmă să se întâlnească cu mama sa, când a fost ucisă de un atacator musulman care a condus un vehicul furat pe strada pe care ea mergea. Ebba era parțial surdă, ea nu l-a auzit pe atacator venind. Ebba ucisă de mâinile invadatorilor, infamia morții sale brutale și incapacitatea mea de a o împiedică, mi-au distrus cinismul blazat ca pe un joc de cuburi. Nu mai puteam ignoră acele atacuri. Erau atacuri împotriva poporului meu, a culturii mele, a credinței și a sufletului meu. Nu le mai puteam ignora. ”

Ebba Akerlund, 11 ani, s-a numărat printre cei 5 oameni omorâți de islamistul uzbek Rakhmat Akilov, membru al Statului Islamic. După atac, părinții, rudele apropiate și prietenii au căutat-o cu disperare, până a două zi, când poliția i-a anunțat că Ebba se număra printre cei uciși. Rakhmat Akilov, care în momentul atacului ar fi trebuit să fi fost expulzat demult, a fost condamnat la închisoare pe viață – asta înseamnă în Suedia 16 ani! După trecerea celor 16 ani, Rakhmat Akilov va fi, în sfârșit, expulzat. Alții îi vor luă însă locul. În ultimele șase luni ale anului 2018, mormântul Ebbei a fost vandalizat de 30 de ori! Tot de un imigrant ilegal, care, ca și Rakhmat, ar fi trebuit expulzat! Dar în Suedia asta nu se face! Tatăl Ebbei Akerlund l-a prins pe imigrant în momentul când acesta profana pentru a 30-a oară mormântul și l-a predat poliției. Poliția l-a lăudat, i-a mulțumit și l-a eliberat pe profanator după o oră de interogatoriu! Cinism blazat.

Bogdan CALEHARI

CITESTE SI: Videoul care l-a determinat pe Brenton Tarrant să Împuște Musulmani

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.