Cine va fi noul șef de la DNA – Anunțul făcut in urma cu putin timp

După ce președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul privind revocarea procurorului-șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, funcția a fost ocupată, pentru moment, de Anca Jurma.

În tot acest timp, Ministerul Justiției a demarat un concurs, în perioadă 09 – 30 iulie, pentru ocuparea funcției de șef la DNA.

Până acum, nu se înghesuie nimeni să fie șef la DNA. Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a dezvăluit, joi, că ultima dată când a verificat, miercuri, nu era nimeni înscris în concursul pentru ocuparea acestei funcții.

„Fiţi de acord că nu monitorizez în fiecare minut. Ieri, pe la orele 10 (miercuri, n.r.), nu era nimeni. Eu spun aşa, să aşteptăm până luni, să vedem dacă se va înscrie cineva. Convingerea mea e că se vor înscrie mai mulţi decât atunci când a fost procedura pentru DIICOT”, a declarat Tudorel Toader.

Citiți și:  Laura Codruţa Kovesi, interviu fără menajamente la BBC. Cum a răspuns la întrebările directe despre „serviciile secrete” şi „statul paralel”

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile