Cine va fi candidatul PSD la prezidențiale! Dezvăluire explozivă a lui Moise Guran

Moise Guran a fost invitat miercuri seară la Realitatea TV, unde a prezentat o analiză politică a momentului. Printre altele, acesta a răspuns și la întrebarea lui Denise Rifai, care a dorit să afle cine crede jurnalistul că va fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale.

Deşi în trecut a atacat-o destul de dur, acum Moise Guran are cuvinte de laudă la adresa Gabrielei Firea, despre care spune că va fi cu siguranţă rivala lui Klaus Iohannis în alegerile pentru funcţia supremă în stat. Acesta a spus că indiferent dacă va reprezenta PSD sau va candida independentă, actualul Primar al Capitalei va obţine un scor bun pentru că este cel mai popular om din PSD. El a subliniat şi faptul că Gabriela Firea cu siguranţă va candida la prezidenţiale.

Moderatoarea Realitatea Tv, Denise Rifai, l-a contrazis şi într-un final a conchis că cel mai bine este să lăsăm timpul să ne arate cine va avea dreptate. Interesant este că Moise Guran pare să o suţină acum pe Gabriela Firea, după ce în trecut era extrem de critic la adresa ei, în ciuda unei relaţii apropiate care îi lega.

Conform unor surse media, primarul Capitalei a fost cea care l-a apărat pe Moise Guran, când conducerea postului Antena 3 a dorit să-l dea afară, atunci când era angajat în trustul Intact. Faptul că acesta a atacat-o, deşi ea îl ajutase în trecut, a supărat-o foarte tare pe Gabriela Firea, care s-a plâns în mai multe cercuri că jurnalistul nu are caracter.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu