CINE SUNT CEI TREI ACOPERIȚI CU CARE BODE A FUGIT ÎN TURCIA!

Dacă ar mai avea fie și cea mai mică urmă de demnitate politică, sindicalisto – pălincarul cu studiile terminate la peste 37 de ani ar pleca de îndată din fruntea Ministerului Afacerilor Interne! Oriunde!

Numai că, ghinion, Lucian Bode refuză, cu o încăpățânare demnă de o cauză mai bună, să conștientizeze cât rău face Ministerului de Interne cu fiecare nouă zi în care rămâne la conducerea sa. Și cu fiecare nou scandal în care este implicat direct sau prin acoliții din ceea ce ”miroase” tot mai mult a veritabil ”Grup Infracțional Organizat”…

Halta la ”Înalta Poartă”
Ce este drept, în cele din urmă Lucian Bode a catadicsit să își ridice fizicul de pe scaunul de ministru. Dar doar pentru a fugi până în Turcia! ”Dottore” Lucică fiind un om politic atât de educat, încât probabil crede că tot la Istanbul a rămas ”Înalta Poartă” la care trebuie ”să pupe papucul” și să ceară sprijin conducătorii români.

Pentru că, într-adevăr, oficial se știe că ” în vederea continuării tratativelor – negocierilor – pentru aderarea României la Spațiul Schengen, ministrul Lucian Bode va participa la Consiliul Informal al JAI, care se va desfășura în Suedia, în perioada 25.01 – 27.01.2023, la invitația Președinției rotative a Comisiei Europene”.

Ce să zicem, succes Lucică! Deși, dacă nu ai reușit să convingi nici măcar instanța de judecată din chiar Zalăul natal că nu ai plagiat grosolan, atunci greu de crezut că îi vei cuceri pe suedezi, olandezi și mai ales pe austrieci cu noi gesturi de înaltă ținută diplomatică, precum spargerea ecusonului plastificat.

Numai că, în drum spre Suedia, plagiatorul dovedit Bode tocmai ce a efectuat o escală în Turcia! Dar nu singur… Ci însoțit de cei trei sfetnici ai săi de taină… Necula, Coman și Marcoci…

Cei trei inseminându-i lui Bode halucinanta idee fixă că doar ministrul turc de Interne poate convinge Suedia, țară care deține președinția rotativă a CE în primul semestru al acestui an, să ”impună” intrarea României în Schengen!

Demersul lui Bode fiind cu atât mai greu de înțeles, cu cât Turcia nu doar că nu este membru al Uniunii Europene, dar actualele relații diplomatice cu Suedia sunt mai mult decât ”inflamabile”, mai ales după arderea Coranului din fața Ambasadei turce din capitala suedeză!

Și atunci, totuși, ce caută Bode, Necula, Coman și Marcoci la Istanbul…? Că doar nu s-or fi dus la shopping prin Taksim, ca alții…

Mai ales că, ghinion, am intrat în posesia raportului cu privire la ”detectările terțe pe sensul de intrare – ieșire din țară”! Raport pe care nu vom ezita să îl publicăm imediat după ”procedurizarea” sa.

Catalin Tache

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *