CINE SPUNEA CA FEMEILE NU-S CAPABILE DE VIOLENTA DOMESTICA? O femeie din Sibiu SI-A BAGAT SOTUL IN SPITAL, după ce tânărul i-ar fi dat o palmă

Un tânăr de 20 de ani a fost internat în stare gravă, la Secția Chirurgie 2 la Spitalul Județean Sibiu, după ce a fost atacat de soţia sa, în vârstă de 21 de ani.

Din primele informaţii, o ceartă a pornit în familia celor doi, iar la un moment dat, tânărul i-ar fi dat o palmă soţiei sale. Tânăra a pus mâna pe un cuţit şi fără să se gândească prea mult, i l-a înfipt în piept soţului său.

Tânăr din Sibiu în stare gravă după o ceartă, înjunghiat de soţie

Tânărul de 20 de ani a fost înjunghiat, de către soția sa, în urma unui scandal izbucnit în apartamentul în care locuiau, apoi internat pe Secția Chirurgie 2 la Spitalul Județean Sibiu.

„Am preluat de la Spitalul Mediaș un tânar de 20 ani cu pneumotorax masiv, ca urmare a înjunghieri. Noi am asigurat doar transferul pacientului de la Medias la UPU Sibiu, cu echipaj cu medic, pacientul fiind conștient, stabil’’, a precizat SAJ Sibiu.

„Din primele cercetari efectuate, politistii au stabilit ca, pe fondul unui conflict spontan, o tanara in varsta de 21 de ani l-ar fi injunghiat pe un tanar in varsta de 20 de ani, ambii domiciliati in Copsa Mica, acesta din urma fiind transportat la spital pt ingrijiri medicale”, precizează şi IPJ Sibiu.

Tânăra soţie, acuzată de tentativă de omor

Cercetarile au fost preluate de Parchetul de pe langa Tribunalul Sibiu si vizeaza savarsirea infractiunii de tentativa la infractiunea de omor.

Din spusele vecinilor se pare că tânărul i-ar fi dat o palmă soției sale.

2 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU