Cine o va înlocui pe Carmen Dan la Interne

O adevărată bombă atomică a fost detonată în spațiul public! Conform informațiilor apărute, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, va fi înlocuit.

Jurnalistul Cătălin Tache susține că „Blonda de la Interne” se va aflat pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019 și că va pleca la Bruxelles.

O decizie politica la cel mai inalt nivel a stabilit deja ca actualul ministru de Interne se va regasi „pe podiumul” listei propuse de catre Partidul Social Democrat pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019.

Ceea ce inseamna, automat, ca doar peste cateva luni Carmen Dan va fi nevoita sa renunte „de buna voie si nesilita de nimeni” la conducerea Ministerului Afacerilor Interne, pentru a se putea astfel inscrie oficial in cursa electorala, susține ziaristul de la Național.

Citiți și:  FARA PRECEDENT! Caramitru, VAL de JIGNIRI grotești la adresa votanților PSD: Sunt prosti de bubuie și nu știu sa facă nimic

În locul său, potrivit lui Tache, Partidul Social Democrat s-ar pregăti să-l numească pe Liviu Tit Brăiloiu, senator de Constanța.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile