fbpx
PROTECTIA ANIMALELOR

„Cine nu se leapădă de pisică și cațel ..merge în Iad!”. Reacția BOR după ce un preot i-a pus pe credincioși să aleagă între Dumnezeu, mâță sau cățelandru

img 26

Un preot a reușit să inflameze internetul după ce i-a trimis direct în Iad pe proprietarii de pisici sau câini.

Asftel, potrivit părintelui Matei Vulcănescu, aceștia au de ales între Hristos sau animalul de companie.

Reacția BOR a venit într-un răspuns pentru Observator.

„Preotul respectiv este un cleric care nu aparține de BOR și care trăiește în Grecia. Reprezintă zona extremismului filetist care compromite orice idee de Ortodoxie. Ceea ce a debitat recent este, desigur, o ridicolă aberație”, a declarat Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române.

„Ori pisica ori Hristos!”

Preotul Matei Vulcănescu susțiune că oamenii care au ajuns să își iubească mai mult animalele de companie decât rudele nu vor moșteni Împărăția Cerurilor. „Ori pisica ori Hristos! Nu se poate și Împărăția Cerurilor și pisica! Cine nu se leapădă de pisică merge în Iad! Animalul a ajuns să substituie omul! Animalele de casă sunt dumnezeii noștri!”, „Închinătorii la pisici și câini nu vor moșteni Împărăția Cerurilor! Cine ține animale în casă și îi substituie oamenilor afirmând ca sunt mai buni ca oamenii pentru care a murit Hristos! Să fie Anatema!”, scrie preotul pe Facebook.

După ce a văzut valul negativ de reacții la adresa sa, părintele a revenit și mai vehement. ”M-am luat de idolul pisică și vă doare! Lepădați- vă de idol și uniți- vă cu Hristos! Una este să hrănești animalul, să- l duci la veterinar, să- l îngrijești și alta e să- l idolatrizezi!”

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.